Horoscop 22 aprilie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile în Vinerea Mare / video
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu
Astrologul Daniela Simulescu
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei - 22 aprilie, în Vinerea Mare.  

Horoscopul zilei de 22 aprilie 2022 vă este adus de astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, de la ora 09:00, pe DCNews și la DCNewsTV. 

Rămâneţi alături de noi! 

Luna își continuă tranzitul prin semnul Capricornului. Pentru că ne aflăm în Vinerea Mare, putem profita de aspectele astrologice pentru a accepta unele situații din viața noastră, pentru purificare, iertare, dar și pentru regăsirea smereniei. În momentele cele mai frustrante, adu-ți aminte că ești om și că ești supus greșelii! 

Berbec

Contrar așteptărilor, trebuie să știi că orice pas în spate pe care îl vei face îți va aduce numeroase împliniri, mai ales sufletești. 

Taur

Contează mult ce spun oamenii dragi. În funcție de dorințele acestora, vei face planurile pentru weekendul de Paște. 

Gemeni

Astrele te invită să îți petreci timpul, mai ales cel liber, așa cum îți dorești tu. Nici șefii și nici măcar părinții nu au voie să îți spună ce să faci. 

Rac

Vei face mai multe drumuri decât ți-ai fi imaginat. Și nu doar pentru treburile tale gospodărești, dar și pentru ale celor apropiați. 

Leu

Vei reuși să îi convingi pe apropiați să te ajute cu bani, alte resurse sau cu o porție din timpul lor. Așa îți vei duce la final planurile. 

Fecioară

Mercur se apropie de careul cu Saturn, dar și de sextilul cu Jupiter/Neptun. Dacă te-ai judeca mai puțin, ai vedea că viața e bună cu tine. 

Balanță

Vei avea tendința să te sacrifici, să dai mai mult decât ți se cere și să prioritizezi timpul celorlalți. Încearcă să ai limite. 

Scorpion

Comunicarea cu persoana iubită va avea de suferit. Dar voi vă certați, voi vă împăcați. Fii mai atent la cheltuielile pe care le faci!

Săgetător

Treburile gospodărești îți vor ocupa toată ziua. Chiar nu ai timp și energie pentru propunerile superficiale ale unor rude. 

Capricorn

Ești atent la reacțiile celorlalți și încerci să îi asiguri că totul va fi bine. În același timp, și tu ai mare nevoie de liniște. 

Vărsător

Multe situații familiale te vor provoca. Și vei fi obligat să ieși din zona de confort să le rezolvi. Recomandabil ar fi să nu le eviți!

Pești

Programul îți va fi dat peste cap serios. Deci, astrele îți recomandă să nu ții cu dinții de absolut niciun plan mai vechi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel