Horoscop 22 - 28 iulie 2024. Voropchievici: Zodia cu o reușită excepțională
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Mihai Voropchevici, captură foto Antena 3
Mihai Voropchevici, captură foto Antena 3
Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru perioada 22 - 28 iulie 2024.

Ce ne așteaptă în săptămâna aceasta? Am aflat de la numerologul Mihai Voropchievici. El a prezentat horoscopul în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse cu jurnalista Cătălina Porumbel.

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Berbec

Zodie de foc. Are roșu, cartea pozitivă. Vor domina situaţia în orice împrejurare. Nu sunt lipsiți de dinamism, din contră. Vor avea parte de reuşite.

Taur

Cosmosul, carte pozitivă. Au parte de reuşite, dar la scară triplă. Reuşita va fi una excepțională. Orice ar întreprinde, reușita este de partea lor.

Gemeni

Gemenii au o carte neutră. Sunt în căutare de acţiune şi comunicare. Cei care nu au obligații familiale au şanse să întâlnească pe cineva. Au energia potrivită pentru a cuceri.

Rac

Racii au intrat în râu. Reaua credință, abandonul, trădarea sunt prizonierii unei situaţii şi nu pot face mare lucru pentru moment. E a doua săptămână în care situația lor de incertitudine îi posedă, e dominantă pentru ei. Trebuie să încerce să renunțe sau să părăsească acea persoană care le face zile negre.

Vedeți continuarea pe Spectacola.ro:

https://www.spectacola.ro/horoscop-22-28-iulie-2024-cu-mihai-voropchievici-zodia-care-va-avea-parte-de-reusite-in-tot-ce-face_40540.html#google_vignette

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel