Horoscop 21 iunie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Alegeți scena pe care să jucați, fie în familie, fie în carieră!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Alena Shekhovtcova)
Sursă foto: Pexels (Alena Shekhovtcova)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Sunteți una dintre zodiile afectate de intrarea Soarelui în Rac, de acest solstițiu. Soarele se duce în casa a zecea și când toată lumea vrea să intre în vacanță și să își vadă de distracție și alte lucruri, cu Soarele în casa a zecea, vă mai sună un șef, vă mai caută o persoană de la serviciu sau voi trebuie să vă ocupați de niște proiecte și când toată lumea se ocupă de distracție, voi trebuie să mai stați puțin la locul de muncă. Atenție, șefii nu sunt părinții voștri, nu trebuie să faceți tot ce zic ei, puteți să și negociați. 

Horoscop SCORPION

Soarele trece în casa a noua. Plecați! Cu Soarele în casa a noua, indiferent de ce se întâmplă în viața voastră, dacă sunt situații, care nu vă mai priesc, plecați. Cu Soarele în casa a noua vă luați valiza și plecați, atât la propriu, cât și la figurat. Asta veți face voi în perioada următoare. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Soarele trece în casa a opta. Nu lăsați oamenii să aibă acces la viața voastră personală, nu dezvăluiți câți bani faceți sau câți bani fac oamenii apropiați vouă. Nu aruncați cu bani în stânga și în dreapta, mai ales dacă nu sunt banii voștri și sunt banii familiei. Aș vrea să fiți mai atenți la tot ce înseamnă zonă de bârfă, nu este cazul să vorbiți nici voi de alții, nici să participați la aceste discuții și în cazul în care aflați bârfe despre voi, lăsați să treacă puțin timpul că se vor clarifica lucrurile. 

Horoscop CAPRICORN

Una dintre zodiile cele mai afectate de intrarea Soarelui în Rac. Sectorul partenerial, dintr-o dată, capătă mai multă lumină și trebuie să fiți atenți acolo și trebuie să îi ascultați, înainte de a discuta, înainte de a lua o decizia, auziți și ascultați. Amândouă procesele trebuie făcute, trebuie să îi și ascultați pe cei din viața voastră, fie că e vorba de un partener, soț, soție, iubit, iubită, fie că e vorba, poate, de un fost partener sau de o persoană pe care o curtați de ceva timp sau care vă curtează la rândul ei. Acordați-i mai multă atenție.

Horoscop VĂRSĂTOR

Soarele se duce în casa a șasea, iar asta înseamnă stres, frică, teama de a pierde, consum exagerat, din perspectiva mea, de energie pentru nimicuri. În loc să acordați timp și resurse lucrurilor care contează cu adevărat în viața voastră, vă veți pierde în tot felul de detalii și aș fi mai atent în locul vostru la tot ce înseamnă schema mea zilnică de viață. Aveți grijă ce băgați în voi, cum vă odihniți, cu cine vă certați și cu cine petreceți timpul. Soarele fiind guvernatorul casei a șaptea, fiind în casa a șasea, este practic casa a douăsprezecea de la casa a șaptea, ceea ce înseamnă că faceți tot posibilul să vă pierdeți timpul cu oricine și oricum. Dacă la un moment dat aveți o senzație în corp față de cineva, tăiați, nu este cazul să vă depășiți anumite limite. 

Horoscop PEȘTI

Soarele se duce în casa a cincea. E important, cu un asemenea tranzit, să vă pese mai mult de voi. Nu la modul că vreți să fiți egoiști, dar la modul că vreți să jucați pe o scenă. Pe care? Alegeți-vă bine scena pe care vreți să jucați, fie că este în familie, fie că este în carieră. V-aș recomanda să alegeți scena unde aveți cele mai multe șanse să reușiți. Nu încercați să vă alegeți o scenă doar pentru a lupta cu cineva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel