Horoscop 21 iunie 2022, sub semnul Racului. Previziunile zilei pentru fiecare zodie - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay/ Horoscop 21 iunie
foto pixabay/ Horoscop 21 iunie
Horoscop 21 iunie 2022. Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce previziunile zilei pentru zodii. 

De astăzi, intrăm sub semnul Racului. Află de la ora 09:00, cum te influențează asta în funcție de zodie. Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce previziunile zilei pentru zodii. Emisiunea este transmisă pe DCNews și la DCNewsTV, dar și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Iată că sezonul Racului se pregătește să intre în acțiune. Ne îndepărtăm de energia interactivă și glumeață a Gemenilor, căutând confortul casei și atașamentele care să ne facă să ne simțim mai puțin vulnerabili. Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru toate zodiile.

Iată că ne apropiem cu pași repezi de sezonul Racului, adică momentul în care Soarele intră în Rac și luminează cu energia acestuia o anumită porțiune din viața noastră. Astrologul Daniela Simulescu ne aduce previziunile pentru toate zodiile.

Zodiile de FOC au nevoie să își încarce bateriile în sezonul Racului. Trebuie să se retragă, să aibă grijă de sănătate, dar să fie cu un ochi și pe resursele de care dispun. Berbecii caută liniștea în cadrul familiei. Leii caută să se refacă, iar Săgetătorii se gândesc la bani și la sex, căci acestea merg mână în mână. 

Zodiile de PĂMÂNT trebuie să aibă grijă cum comunică și să se gândească la ei înșiși și la nevoile lor, fără să dramatizeze. Taurii s-ar putea să se confrunte cu ceva agitație, la fel și Fecioarele, care ar trebui să profite de pe urma evenimentelor sociale, în timp ce Capricornii ar trebui să caute ei înșiși evenimente și oameni și să se asigure că nu stau singuri în această perioadă. 

Zodiile de AER trebuie să fie atente la bani, dar și la carieră. Gemenii vor avea tendința să cheltuiască mai mult. Balanțele s-ar putea să fie nevoie să își asume responsabilitatea pentru ce nu fac alții, în timp ce Vărsătorii se lovesc de muncă atât acasă, cât și la serviciu. 

Semnele de APĂ se vor simți destul de confortabil în acest sezon, Racii vor dori să strălucească, mai ales că ei sunt protagoniștii, Scorpionii se vor confrunta cu examene și muncă, iar călătoriile vor fi pe gustul lor, iar Peștii se vor bucura de viață în stilul lor caracteristic. 

Vezi previziunile pentru fiecare zodie pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel