Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 21 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești importante pentru o zodie: Soarele luminează Casa Banilor

Autor: Doinița Manic | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop 21 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești importante pentru o zodie: Soarele luminează Casa Banilor / Foto: Pixabay, de Gunjan
Horoscop 21 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești importante pentru o zodie: Soarele luminează Casa Banilor / Foto: Pixabay, de Gunjan
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Solstițiul de iarnă din 2022 are loc pe data de 21 decembrie, la ora 23.38, conform Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, vom trece de la energia greu de stăpânit a Săgetătorului, la cea intransigentă și serioasă a Capricornului. Timp de o lună, putem să începem conversații importante, să facem planuri și să punem bazele unor evenimente mărețe. Este și timpul să acceptăm în mod radical ceea ce merge în viața noastră, dar și ceea ce nu funcționează, menționează aceasta.

Solstițiul reprezintă, practic, "soarele nemișcat". Acest eveniment marchează prima zi a iernii astronomice și este legat de mișcarea anuală aparentă a Soarelui pe sfera cerească, o consecință a mișcării reale a Pământului în jurul Soarelui.

Balanță

Cu soarele în Casa a 4-a bineînțeles că preocuparea este în primul rând legată de unde locuiți și cu cine locuiți, de familie și de casă. Acolo e lumina și veți vedea că e crăpată o ușă, că o perdea nu mai este asortată cu restul casei, că mai aveți de cumpărat un scaun, că uite vine familia de sărbători și noi nu avem atâtea pahare câte ne trebuie, că scârțâie nu știu ce sertar la nu știu ce dulap... De lucrurile acestea vă veți preocupa, dar, în același timp, cu Soarele trecând prin Casa a 4-a, aveți nevoie de foarte multă liniște că, dacă nu e liniște.

Scorpion

Soarele tranzitează Casa a 3-a. În primul rând, vă obligă să vorbiți. Bineînțeles, acolo mai sunt și Mercur și Venus, dar intră și Soarele, le cam arde și pe acestea. Vă obligă să vorbiți și sunteți foarte atenți la ce vorbiți și ce spuneți. De aceea vă veți observa, în perioada următoare, că așteptați un minut, 2-3, până dați un răspuns.

Săgetător

A ieșit soarele din semnul vostru. Gata, ați scăpat. A fost bun în semnul vostru că v-a dat energie să vă ocupați de anumite proiecte, dar intră în Casa a 2-a acum, luminează Casa Banilor și începeți să vă uitați câți bani aveți de sărbători, câți bani aveți după sărbători. Voi la asta trebuie să vă gândiți cu soarele în tranzit. Ok, vreau să fac așa niște sărbători să mă laude toată lumea, dar trebuie să mă gândesc și cu ce rămân după sărbători, deci trebuie să vă faceți socotelile într-un mod cât mai serios.

Capricorn

Gata, ieșiți din hibernare. Gândiți-vă că, de astăzi, în semnul vostru, pentru o bună perioadă de timp, avem Soarele, Mercur, Venus și Pluto, iar finalul anului se petrece chiar cu o conjuncție Venus-Pluto.

Vărsător

Odihnă și hibernare. Timp de o lună, Soarele intră în Casa a 12-a unde îl avem și pe Mercur, și pe Venus. Deși sunteți cei mai prietenoși, plini de viață tovarăși, cu aceste 3 planete și cu Pluto prin Casa a 12-a, veți fi pur și simplu niște ursuleți care vor să hiberneze cât e ziua de lungă. 

Pești

Soarele se mută în Casa a 11-a și o să vă ajute să aveți niște sărbători minunate, cu tot felul de oameni în jurul vostru. În același timp, vă gândiți într-un mod cât mai serios și la următoarele planuri de viitor.

Vezi mai multe în video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel