Data publicării:

Horoscop 21 aprilie 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Autor: Elena Aurel | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a prezentat horoscopul zilei de vineri, 21 aprilie 2023.

Astăzi Mercur își începe retrogradarea în semnul Taur. Fiind o retrogradare în semn de pământ, vom deveni și mai încăpățânați. Mercur retrograd în Taur are legătură cu reevaluarea resurselor noastre: bani, timp, energie, talente.

Berbec

Mercur retrogradează în casa a doua a banilor, apoi Jupiter se pregătește să intre acolo pe 16 mai,  ceea ce înseamnă cheltuieli, cheltuieli neprevăzute sau de care ai considerat la un moment dat că vei scăpa. Nu se va întâmpla. Trebuie să îți faci un buget cât mai simplist, dar să te și pregătești de tot felul de lucruri neașteptate.

Taur

Mercur retrogradează în semnul Taurului, ceea ce poate avea mai multe valențe. Mai întâi, te poate ajuta să ai mai multă încredere în ideile vechi pe care nu le-ai încercat și acum le expui, însă, în același timp, te face să stai și mai mult asupra unei idei și să pierzi trenul. Așa că ai grijă!

Gemeni

Dacă altădată erați mai efervescenți, mai dinamici, mai activi, faptul că Mercur, guvernatorul vostru, retrogradează și în casa a XII-a, s-ar putea să vă bazați prea mult pe trecut și să dați vina pe trecut. Nu mai contează ce a fost, contează să dați atenție prezentului. 

Rac

Toate planurile făcute cu prietenii, cu anturajul, comunitățile și planurile profesionale, vor fi reluate și reverificate. Va întâlniți cu oameni pe care nu i-ați mai văzut de mult timp. Ei zic una, voi ziceți alta. Ei înțeleg ceva, voi înțelegeți altceva. Pot apărea acest gen de încurcături.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel