Urmărește emisiunea live
Horoscop 2023. Problemele vin grămadă pentru anumite zodii. Te numeri printre ghinioniști?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Daca ieri am discutat despre punctele forte pentru fiecare semn din zodiac în 2023, trebuie să amintim și punctele slabe sau problemele. Iată care sunt, ținând cont de semnul zodiacal!

Un lucru este cert: toată lumea are defecte! Astrologia poate prezice nu doar trăsăturile pozitive asociate cu fiecare semn din zodiac, dar și părțile negative sau trăsăturile la care mai putem lucra.

Berbec

Ești primul semn din zodiac, așa că poți fi considerat și un nou-născut. Ai nevoie de recunoaștere, atenție și validare, iar asta nu este rău, dar uneori, aceste nevoi pot deveni puțin copilărești. Totodată, tinzi să îți afirmi clar și natural ideile și opiniile, indiferent de situație și context. Ce e rău in asta?

Ei bine, ai tendința să transformi orice subiect într-o discuție despre tine. Crezi că orice atenție pe care o primești este bună. Vrei să fii recunoscut pentru realizările tale, dar urmărești această validare un pic prea mult. Poți să pari o fire egocentrică și îi poți distanța pe ceilalți. Iar asta te poate priva de atenția pe care pui atât de mult accent. Mai ales până pe 16 mai, cât Jupiter îți tranzitează semnul. 

Taur

Nu știm dacă mai este vreun secret sau nu, dar Taurii pot fi încăpățânați. Această încăpățânare poate să vină mai ales atunci când alții își spun opiinile. Consideri că nu sunt la fel de bune ca ale tale. Încearcă să-ți dai seama că nu deții adevărul absolut în acest an și să acorzi puțin mai mult credit oamenilor, chiar dacă nu au aceleași idei sau principii ca ține.

Vrei să ți se recunoască meritele și lucrezi din greu la acest lucru, dar nu-i cataloga pe ceilalți, doar pentru că nu sunt copiile tale fidele. Știi care va fi problema ta în 2023? Grandomania! Jupiter își va începe tranzitul în semnul tău pe 16 mai și vei avea impresia că l-ai apucat pe Dumnezeu de picior. Dacă ai o bază solidă și autentică, așa va fi. Dar nu e cazul să te lauzi. Dacă nu ești pe drumul care trebuie și te lauzi, să nu te aștepți la ceva consistent în viața ta. 

Gemeni

Ai un semn care este adesea judecat că are două fețe. Singurul motiv pentru aceste credințe stă în faptul că îți schimbi cu ușurință și rapiditate gândurile și opiniile. De aceea, uneori, pare că în interiorul tău se află două persoane diferite.

Ai momente în care ți se schimbă personalitatea și atitudinea instant, mai ales dacă nu îți convine ceva. Analizezi totul în jur, îți place să vorbești mult, iar asta nu este un lucru rău. Însă, alții pot avea dificultăți în 2023 să stabilească relații solide cu tine, tocmai pentru că ești așa diferit în fiecare zi. Poți fi văzut și ca superficial, pentru că tinzi să nu tratezi atât de des conversații cu însemnătate sau subiecte foarte profunde. Dar stai liniștit, tranzitele lui Saturn în casa autorității și al lui Jupiter în casa dizolvării vor avea grijă să îți dea numeroase lecții. Smerenia va fi una dintre ele!

Rac

Emoțiile pot fi la tine și calități, dar și defecte. Te bazezi pe ele în fiecare aspect al vieții și ești prea sensibil uneori. Tinzi să acționezi doar pe baza sentimentelor, de aceea poți să pari schimbător sau pasiv-agresiv în ceea ce privește comportamentul.

Mai mult, te retragi atunci când vezi pe cineva copleșit de situație. Oamenii nu știu cum să te înțeleagă sau cum să te abordeze uneori. Ori, în 2023, dacă nu te vei maturiza, îți va fi destul de greu. Vei fi sprijinit, dar tot nu vei fi mulțumit. Cu cât te crezi mai deștept și te comporți precum un copil, cu atât vei avea de pierdut de pe urma acestui an. 

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel