Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 2020. Zodia care va avea un an greu, al RENUNȚĂRII. Transformare pentru 2021: ”Nu disperați”

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Anul 2020 va fi unul greu pentru nativii unei zodii, dar și anul în care veți începe să vă contruiți noua viață, în care să renunțați la tot ce a fost urât până acum, de la lucruri, la oameni. 

Nativii zodiei Vărstător nu primesc vești prea bune de la astre în 2020. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a prezentat astăzi horoscopul pentru nativii zodiei Vărsător, pe anul 2020.

Anul renunțării

”Anul acesta, va trebui să renunțați. Pe tot parcursul anului, cuvântul cheie va fi detașarea” a spus astrologul. Tot anul, veți avea în casa a 12-a foarte multe planete, toate în Capricorn. Efectele le veți simți de la începutul anului. ”Capricornul pentru voi este casa renunțării, a detașării, a pierderilor, a cheltuielilor, a problemelor de sănătate, a gunoiului, chestiile strânse pe care le-ați adunat, s-a umplut, a început să miroasă, a început să dea pe dinafară” avertizează Daniela Simulescu. 

Totodată, Vărsătorii trebuie să fie atenți, pentru că ”orice veți face, vă veți lovi exact de ceea ce nu vă așteptați”. Însă, în anul 2020, veți avea șansa să vă pictați nu noul an, ci noua viață. Trebuie să aruncați lucrurile de care nu aveți nevoie, dar și să renunțați la persoanele care vă aduc doar lucruri negative în viață. 

”Renunțați la ce nu funcționează, dar cu asumare”

”Este un an în care vă veți simți epuizați 100%” mai avertizează astrologul DCNews. ”Este un an în care să renunțați la ce nu funcționează, cu multă asumare”, chiar dacă va urma o perioadă nu tocmai frumoasă, dar va fi un an în care vă veți putea vindeca emoțional. ”Aliatul vostru este izolarea” subliniază Daniela Simulescu. 

Avertisment în perioada mai - iunie 2020

”Între 13 mai - 25 iunie 2020, Venus va retrograda în care a cincea, a iubirii, a copiilor. Mulți dintre voi se vor confrunta cu foste iubiri. Inițial, veți crede că mai merită o șansă și parcă veți vrea să vă întoarceți undeva unde nu a funcționat. V-aș recomanda să nu vă grăbiți, să fiți atenți, pentru că Venus e în Gemeni. Grija și răbdarea nu strică. (...) Asigurați-vă că oamenii aceia sunt singuri și că nu vor de la voi doar un flirt. Cu cât vă grăbiți, cu atât veți suferi mai mult. Anul acesta, sunteți predispuși să duceți suferința la un nivel maxim” avertizează astrologul DCNews. 

Vești bune în decembrie 2020, pentru 2021

Vestea bună vine la sfârșitul anului 2020, în decembrie, când va fi ”o conjuncție Jupiter-Saturn, exact în semnul vostru zodiacal, al Vărsătorului, care va schimba lumea pentru următorii câțiva zeci de ani și care vă va schimba și pe voi. Dacă anul acesta va fi neplăcut, plin de chinuri, nesuferit, dureros, 2021 verifică dacă ai făcut curățenie - în toate domeniile- și vine cu oportunități, șanse, promisiuni pe termen lung. Cu cât faceți curățenie anul acesta, cu atât promisiunile respective vor fi mai mari”. 

Anul 2020 se anunță a fi anul transformării, al provocărilor, anul în care faceți pace cu trecutul, pentru viitor. ”Să nu disperați anul acesta, priviți-l ca pe o încheiere” a subliniat Daniela Simulescu. 

Vezi mai mult în video: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel