Data publicării:

Horoscop 20 octombrie 2023. Daniela Simulescu, despre o zodie: Încearcă să nu intri în discuții despre partea financiară / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu horoscopul zilei de vineri, 20 octombrie 2023, în format video - pe Youtube și Facebook DC News.

Iată horoscopul pe scurt:

Berbec

Multe dintre replicile celorlalți nu îți vor conveni și vei trece rapid de la o atitudine în defensivă la una în ofensivă. 

Taur

Discuțiile de la serviciu îți declanșează numeroase frici și angoase. Ar fi bine să nu grăbești nicio decizie pe plan profesional. 

Gemeni

Comunicarea cu copiii va avea de suferit. Trebuie să îi asculți și pe ei, să îi iei în considerare, nu să îi tratezi cu superficialitate. 

Rac

Evenimentele din familie te fac neputincios. Inițial, vei fi destul de furios, dar cu timpul îți vei mai regla emoțiile. 

Leu

S-ar putea să fii cam indiscret. Dacă ai spune doar despre tine lucruri importante, nu ar fi o problemă, dar vei comunica secretele altora. 

Fecioară

Încearcă să nu intri în discuții despre partea financiară. Este o zi bună pentru negocieri, însă nu pentru a spune ce salariu ai. 

Balanță

Te lași mânat de impresii greșite și pripite. Vei avea nevoie să stai câteva clipe cu tine însuți pentru a-ți da seama de ce faci asta. 

Scorpion

Trecutul este important, însă nu chiar așa încât să îl lași să îți conducă și prezentul. Încearcă să trăiești aici și acum. 

Săgetător

Planurile îți vor fi date peste cap. Dar cele zilnice. Asta nu înseamnă că trebuie să îți pierzi încrederea în viitorul apropiat. 

Capricorn

Discuțiile cu șefii sunt mai intense. Vei considera că nu sunt corecți cu tine. Dar, victimizarea nu îți va aduce nimic bun. 

Vărsător

Orice luptă pentru dreptate nu își are rolul. S-ar putea să fii atât de subiectiv încât să nu îți dai seama de propriile greșeli. 

Pești

Când ești tăcut, când omul cel mai vorbăreț. Îți face bine să îți comunici fricile. Astfel nu le mai dai putere. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel