Horoscop 20 iunie 2024. Avem Solstițiul de vară, iar Soarele intră în semnul Racului, tranzit care va dura până pe 22 iulie - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu horoscopul zilei de joi, 20 iunie 2024.

Pe 20 iunie avem Solstițiul de vară, adică începerea verii din punct de vedere astronomic. În ceea ce privește astrologia, avem intrarea Soarelui în semnul Racului, tranzit care va dura până pe 22 iulie. 

După ce am trecut prin sezonul Gemenilor care ne-a făcut mai dornici de schimbare și comunicare, iată că trecem la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei. Dar și să ne păstrăm echilibrul emoțional. 

Atunci când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Urmăriţi previziunile astrologice ale zilei de joi, 20 iunie 2024, la DCNews, DCNews TV, dar şi pe Facebook şi Youtube, de la ora 9:00. 

Rămâneţi alături de noi!

                                                   

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel