Horoscop 20 iulie 2022, sub influența lui Mercur în Leu. Astăzi, Soare în Rac în opoziție cu Pluto în Capricorn: Iată ce aduce pentru fiecare zodie - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei pentru fiecare zodie. 

De la ora 09:00, urmăriți o nouă emisiune astrologică, pe DCNews și la DCNewsTV. Află previziunile pentru fiecare zodie. 

Astăzi, Soarele din Rac va face o opoziție cu Pluto din Capricorn. Fără să ne dăm seama ne vom implica în proiecte în care puterea interioară va fi zguduită. Senzația principală va fi aceea că oamenii din jur încearcă să ne manipuleze, să ne testeze sau că nu țin cont de noi deloc. Ego-ul nostru va fi destul de inflamat, precum și așteptările. Luna va tranzita semnul Berbecului, deci va pune și mai mult gaz pe foc. 

Sub influența lui Mercur în Leu

De marți, 19 iulie, Mercur a intrat în semnul Leului și ne va influența până în 4 august. 

Odată cu intrarea lui Mercur, semnul comunicării, în Leu, ajunge să vorbim cu mai multă încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație. Bineînțeles, oamenii vor fi mai aroganți. Iată în ce domeniu va primi fiecare semn zodiacal lecția încrederii!

Mercur ne ajută să ne construim propria încredere prin ceea ce spunem, prin ceea ce învățăm, prin ceea ce gândim, spune astrologul Daniela Simulescu. De multe ori, Mercur se vede și prin tot ce ține de mimică, de gesturi. E momentul în care să stăm mai drepți, să ne purtăm diferit. Dacă avem o diplomă, un talent, bine ar fi să îl scoatem în față. Falsa modestie nu e sănătoasă, este extrem de toxică. Nu îți trebuie mult, îți trebuie un bob de încredere care să fie în tine, nu în ceilalți și prin care să-ți poți schimba viața în bine!

Vezi mai mult aici

Ce urmează

22 IULIE: SOARELE INTRĂ ÎN LEU

Începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu. 

28 IULIE: LUNĂ NOUĂ ÎN LEU

Una dintre cele mai norocoase Luni Noi/zile ale anului 2022! Soarele și Luna vor fi în trigon cu Jupiter, care își începe retrogradarea. Putem accesa unele resurse sau putem primi ajutor pentru proiectele noastre. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel