Horoscop 20 ianuarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zi plină de cheltuieli pentru o zodie. Vei rămâne cu buzunarele goale
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 20 ianuarie, Soarele trece în semnul Vărsătorului. După seriozitatea Capricornului, trecem la detașarea unui semn de aer. Timp de o lună vom fi sociabili, dornici să cunoaștem alți oameni, optimiști în ceea ce privește planurile de viitor, dar și dispuși să încălcăm puțin normele societății. Vărsătorului nu îi place spiritul de turmă. Vom fi mai deschiși la minte și dornici de varietate. 

BERBEC

Planuri de viitor. S-ar putea să apară oameni noi în viaţa ta sau oameni pe care, la un moment dat, i-ai plăcut, dar nu au avut ocazia să îţi devină prieteni. Socializarea este foarte importantă pentru tine.

TAUR

Urmează vremuri interesante din punct de vedere al carierei. Degeaba vine weekendul, că tu tot la serviciu te vei gândi.

GEMENI

În afară de partea de călătorii, de studiu, este un weekend bun pentru rugăciune. Gândeşte-te la credinţa ta interioară, la ce ai putea să manifeşti.

RAC

Un weekend plin de cheltuieli, în care ai putea să accepţi o pierdere, în care ţi-ai putea da seama că nu ai control 100% asupra lucrurilor din viaţa ta. În momentul în care accepţi, lucrurile devin mult mai uşoare.

LEU

Zilele acestea, ai putea să iţi faci o strategie relaţională. Poate eşti singur şi ai vrea să cunoşti pe cineva. Dacă, până acum, te duceai spre un tipar, vei fi mult mai conştient de anumite semne, nu te vei mai grăbi. Dacă eşti într-o relaţie, ai putea să aduci un plus de prospeţime în cadrul acesteia.

FECIOARĂ 

S-ar putea să vrei să schimbi ceva, ori în treburile gospodăreşti, ori la serviciu. 

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Previziuni pentru primele trei luni din 2023

 

Primele trei luni sunt marcate de trei tranzite majore, două care se simt mai serios, și unul care va avea de-a face cu partea inconștientă. 

Jupiter tranzitează semnul Berbecului, deci ni se oferă curaj, îndrăzneală și dorință de noutate. Cu alte cuvinte, ar fi bine să forțăm, grăbim, naștem un proiect. Acum că nu vor mai fi Mercur și Marte retrograde vom vedea mai repede rezultatele. 

Saturn schimbă semnul pe 7 martie. Intră în Pești. Aici vom separa realitatea de așteptări. Unii vor fi obligați să traseze o linie clară între ce cred ei și ceea ce se întâmplă cu adevărat. Pe moment, nu ne vom simți bine, dar cu timpul ne vom da seama că avem nevoie de o încheiere/un reset. 

Pluto va pătrunde și el în semnul Vărsătorului pe 23 martie. Dar acest tranzit se va ocupa mai degrabă cu sufletul colectiv și încă nu îl vom simți în mod concret.  Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel