Horoscop 20 ianuarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să aibă grijă, astăzi, la serviciu. Se vede tot!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Secretul întunecat al fiecărui semn din zodiac. Nu vor recunoaşte niciodată asta! - Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Secretul întunecat al fiecărui semn din zodiac. Nu vor recunoaşte niciodată asta! - Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

În cadrul horoscopului săptămânal, 17-23 ianuarie 2022, astrologul Daniela Simulescu a subliniat că ”fără îndoială, unul dintre cele mai marcante evenimente ale primei luni din 2022, este Luna Plină din Rac de pe 18 ianuarie. Nu vom avea de-a face cu o Lună Plină simplă deoarece Soarele va fi conjunct cu Pluto. Deci mulți oameni vor fi puși în fața unui ultimatum.

Lui Pluto nu îi plac jumătățile de măsură și preferă să dărâme ceva de care tragi cu dinții deși nu îți face bine. Dacă nu te predai singur, riști să te trezești cu o criză intensă, potrivit astrosens.ro. Emoțiile noastre vor fi haotice și vom lua totul într-un mod prea personal. Vor exista factori declanșatori la orice pas în jurul nostru. Mai ales în cadrul familiei sau la serviciu. 

BERBEC

Fă-ţi timp pentru cei dragi şi nu aştepta să zică ei. Du-te tu spre ei! S-ar putea să te vezi cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de ani de zile. Este bine să fii mai sociabil, începând de astăzi. Fii mai atent la rezultatele acţiunilor tale, din punct de vedere profesional, din ultima lună.

TAUR

Timp de o lună, tot ce se întâmplă la serviciu va fi foarte vizibil, chit că e bine sau nu. Ai grijă în ce acţiuni te implici. Va trebui să fii mai atent. Vei obține ceva important.

GEMENI

Îţi mai recapeţi încrederea, credinţa. Călătoriile sunt foarte bune şi examenele sunt avantajoase.

RAC

Vezi dacă ţi-ai plătit toate taxele, impozitele. Apar discuţii legate de moşteniri, investiţii, datorii, relaţia cu băncile.

LEU

În relaţia în care sunteţi sau relaţiile pe care le-aţi reluat, trebuie să acordaţi mai multă atenţie. Trebuie să vă implicaţi. 

FECIOARĂ 

Munca vă va da un rost, un sens. Chiar dacă nu lucraţi - poate sunteţi la pensie, la şcoală - faceţi-vă un plan. 

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel