Horoscop 20 februarie 2024. Previziuni tari pentru fiecare zodie / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Freepik
Freepik
Daniela Simulescu a spus horoscopul zilei de marți, 20 februarie 2024.

Horoscopul va fi transmis în format video, de la ora 09:00, pe Youtube și Facebook DC News și DC News TV.

Venus se apropie de o conjuncție cu Marte în semnul Vărsătorului. Astrele ne recomandă să investim mai mult timp în activitățile care ne fac plăcere. 

Berbec

O parte din tine va fi dornică de a petrece mai mult timp acasă, alături de familie. Dar cealaltă parte se va plictisi prea repede. 

Taur

Apropierea lui Venus de Marte îți poate aduce ambiție pe plan profesional, dar și multă furie dacă nu îți ies planurile. 

Gemeni

Mercur se apropie de o schimbare. Astrele îți recomandă să înveți ceva nou, să ai o atitudine ma deschisă și să îți faci noi obiective. 

Rac

Luna se află în semnul tău. Vei simți totul într-un mod intens. Totuși, ai grijă la tendința de a fi prea suspicios când nu sunt argumente în acest sens. 

Leu

Zilele acestea au aspecte uimitoare pentru îmbunătățirea relației de cuplu. Sau pentru a te ajuta să cunoști posibili partener dacă ești singur. 

Fecioară

Volumul de muncă este copleșitor, dar asta nu înseamnă că trebuie să muncești doar tu. Trebuie să îți dai seama de ce ai face-o. 

Balanță

Astrele te invită să nu faci nimic dacă nu ai un beneficiu. Adică, să fii mai conștient de propria valoare și atent cu propriile resurse. 

Scorpion

Familia te face să treci de la o stare la alta. Dar astfel, îți dai seama de multe fațete ale personalității tale de care nu știai. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să nu taci dacă ai ceva de zis. Sigur vei găsi metoda cea mai bună pentru a te face ascultat și înțeles.

Capricorn

Banii nu sunt făcuți să stea, ci să circule. Deci încearcă să găsești un echilibru între venituri și cheltuieli. Și un răsfăț nu strică!

Vărsător

Cu Venus și Marte alături de tine, poți spune că beneficiezi de multe beneficii din partea astrelor. Încearcă să te pui mai mult în valoare. 

Pești

Vei fi mai letargic astăzi. Dar nu este neapărat o problemă. Când nu ai de ce să te stresezi, poate ar fi bine să nu o faci forțat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel