Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 20 februarie 2023. Daniela Simulescu: Zi potrivită pentru rugăciune, meditație și alte ritualuri spirituale

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu horoscopul zilei de luni, 20 februarie 2023.  

Horoscopul zilei va fi difuzat astăzi, 20 februarie 2023, începând cu ora 09.00, pe Facebook și Youtube DC News și DC News TV.

Luna Nouă din Pești este clipa cea mai potrivită pentru rugăciune, meditație și alte ritualuri spirituale. Dacă ai așteptat momentul să te apuci, profită de această zi. De asemenea, te poți ierta, împăca cu propria persoană. 

Venus în Berbec ne va face să fim foarte cuceritori, să fim atrași de aceia care ne par a fi câștigătorii, dintr-o dată simțim o atracție puternică pentru bărbații „macho” și femeile „fatale”. Pericolul este că ne vom lăsa atrași imediat în relații, în aventuri scurte pentru că energia lui Venus va produce acea dorință arzătoare, acea nevoie de pasiune. 

Berbec

Venus îți va aduce multă încredere în forțele proprii, mai ales că se va apropia de Jupiter. Iar Luna Nouă vrea să te lași să simți. 

Taur

Este momentul să faci un pas în spate și să te uiți la viața ta ca un spectator. Asta înainte de a-ți face orice plan pentru viitorul apropiat.

Gemeni

Ai șanse mari să devii mai vizibil la serviciu. Dar ai grijă pentru ce anume. Poate faci în așa fel încât să ai o reușită. 

Rac

Vor fi multe oportunități din punct de vedere profesional. Astrele îți recomandă să fii deschis în discuțiile cu oameni importanți. 

Leu

Treci de la o extremă la alta. Ping pong-ul acesta emoțional nu îți va permite să te bucuri de nimic cu adevărat. 

Fecioară

Luna Nouă se petrece în casa relațiilor. Ai putea să să fii mai atent la nevoile partenerului. O zi bună pentru a discuta și despre bugetul comun. 

Balanță

Venus, guvernatoarea ta, se mută în casa relațiilor. Începe o perioadă bună pentru redescoperirea partenerului. 

Scorpion

Te vei implica în unele proiecte profesionale care îți vor plăcea mult. Iar colegii vor dori să te sprijine de fiecare dată. 

Săgetător

Nu prea ai chef de muncă! Dar nici de distracție! Ci mai degrabă ai petrece mai mult timp acasă și/sau cu familia. 

Capricorn

Vei deveni mai preocupat de estetica locuinței. Ești dispus să investești în acest sens. O zi bună pentru a fi mai tolerant. 

Vărsător

Vorba dulce mult aduce! Și tu vei folosi vorba aceasta din plin astăzi. Astrele îți atrag atenție asupra modului în care cheltuiești. 

Pești

O zi bună pentru a medita la viața ta de aici și acum. De asemenea, nu ar strica să te valorifici mai mult. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel