Data publicării:

Horoscop 20 decembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Schimbări la serviciu, înainte de Crăciun. Zodia care va avea surprize

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 20 decembrie, Jupiter se întoarce în semnul Berbecului, unde va sta până pe 16 mai. Înainte de toate, vreau să îți reamintești perioada 11 mai - 28 octombrie, anul curent. Tot ce s-a întâmplat atunci va fi reluat. Jupiter în Berbec vrea noi începuturi, chiar dacă asta înseamnă să pierzi sau să renunți la ceva. Furia va sta în spatele multor acțiuni, curajul nu ne va lipsi.

Și în niciun caz, nu vom mai fi la fel de co/dependenți ca atunci când Jupiter a parcurs semnul Peștilor. Când Jupiter intră în Berbec aduce încredere, inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.

BERBEC

Poftă de viaţă, încredere, multă furie. Veţi începe o situaţie sau veţi termina una. Este nevoie, totuşi, până în mai, să debutaţi ceva. Veţi culege roadele şi veți merge mai departe cu proiectul respectiv.

TAUR

Curăţenie, eliberare. Ai nevoie să faci spaţiu în viaţa ta, să tratezi trecutul, să îţi dai seama de cine depinzi mai mult decât este cazul. 

GEMENI

Problemele care au apărut între 11 mai şi 28 octombrie abia acum vor găsi soluţii, oameni, specialişti şi abia acum vei înţelege ce lecţii ai de învăţat. Poţi construi proiecte pe lângă cele de la serviciu Vei merge la multe evenimente şi vei socializa.

RAC

Indiferent de vârsta pe care o ai, vei avea multe beneficii pe plan profesional. Este o perioadă în care poţi să avansezi, poţi să îţi schimbi locul de muncă, să fii mai vizibil, mai respectat. Poţi face parte dintr-o comunitate şi să ai şi tu un cuvânt de spun, în cazul în care nu lucrezi.

LEU

Vei călători foarte mult, vei învăţa, vei schimba conceptele de viaţă. Aveţi multe idealuri. Urmează oficializarea unei relaţii, a unui loc de muncă sau a unui parteneriat.

FECIOARĂ 

Moşteniri, afaceri, investiţii, negocieri cu alte persoane, cu alte instituţii. Vei rămâne fără energie, fără control asupra vieţii. Veţi sta mai mult în spatele scenei.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel