Horoscop 2 martie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi lăudată la serviciu. Vei avea o revelație
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Christina Morillo)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Christina Morillo)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astrele ne aduc mărțișoare speciale, dar și tranzite care doresc să ne pregătească pentru etape noi. Luna martie se anunță foarte promițătoare din punctul de vedere al astrologiei. Aduce evenimente marcante și lasă în urmă letargia lunii februarie. 

Săptămâna vine sub influența Micului Benefic în semnul Berbecului. Venus va sta aici până la 17 martie. Îți reamintim că, în astrologie, Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. Totodată, cu Jupiter în Berbec, avem ocazia să începem proiecte, de ordin personal sau profesional.

Saturn va intra în Pești, Pluto în Vărsător, iar Marte în Rac. Acestea sunt tranzitele care vor schimba nu doar a treia lună din 2023, ci câțiva ani. 

BERBEC

Vei dori să iubești din plin, să te deschizi vieţii, să primeşti complimente. Este o zi în care trebuie să te bucuri de tine serios.

TAUR

Primeşti ajutor de unde nu te aştepţi. Ai sprijin, un înger păzitor. Chiar dacă, astăzi, simţi că nu ai situaţiile rezolvate, tu aruncă-te! Pe parcurs, vei găsi soluţii.

GEMENI

S-ar putea să îţi placă de cineva din cercul de prieteni sau cineva "să aibă bucurii la tine". Vei avea parte de distracţie, evenimente, muzică, teatru, film. Găseşti tu ceva.

RAC

S-ar putea să fii lăudat pentru ceea ce faci la locul de muncă sau îţi vei da seama ce vrei să faci, să fii mai ambiţios, să fii mai puternic. Cei care îşi caută un serviciu sau care vor altceva în viaţa lor au şansa să reuşească.

LEU

Este o zi bună pentru a învăţa, dar este şi o zi bună pentru a nu mai avea îndoieli, pentru a nu mai aştepta să se întâmple ce vrei tu. Se întâmplă ceva de bine, dar nu cum vrei tu sau cum ţi-ai fi planificat tu. Lasă-te purtat de viaţă şi o să vezi ca o să fie bine.

FECIOARĂ 

Dacă ai aşteptat să îi ceri partenerului nişte bani, să cauţi resurse pentru un proiect sau să vrei o finanţare, este o zi nemaipomenită pentru a iubi banii, atât ai tăi, cât şi ai altora.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel