Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 2 martie. Află aici cum te influențează, în funcție de zodie, cea mai importantă Lună Nouă a anului 2022. Ne invită la VINDECARE/ VIDEO

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto pexels luizclas/ Horoscop Lună Nouă în Pești, 2 martie 2022
foto pexels luizclas/ Horoscop Lună Nouă în Pești, 2 martie 2022
Luna Nouă în Pești de astăzi, 2 martie, este unul dintre cele mai importante aspecte astrologice ale anului 2022. 

Luna Nouă din semnul Peștilor, de pe 2 martie, se va petrece în apropierea planetei Jupiter. ”Acest aspect poate avea două fețe: una în care avem nevoie din ce în ce mai mult de credință/vindecare, dar și una plină de haos, confuzie și informații înșelătoare. Astrele ne invită la calm, compasiune, acceptare și vindecare”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

Luna Nouă va fi conjunctă cu Jupiter, Marele Benefic. În aceeași zi vom avea o triplă conjuncție Venus-Marte-Pluto în Capricorn. O zi nemaipomenită pentru acceptare și planuri serioase, a mai spus Daniela Simulescu.

”Luna Nouă e menită să dizolve tot ce știam despre lume, astfel încât să începem o nouă construcție a noastră. Luna Nouă poate fi ca o cireașă de pe tort. Vorbim despre vindecare, despre renunțare. Până nu renunțăm, până nu pierdem ceva, nu avem de unde să o luăm de la capăt”, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Vezi mai mult aici: Lună Nouă și Lună Plină, previziuni tari. Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, atenție!

În acest context, de la ora 09:00, nu trebuie să ratați horoscopul zilei, adus de astrologul Daniela Simulescu, pentru fiecare zodie. Emisiunea este transmisă pe dcnews.ro, la DCNewsTV, precum și pe paginile de Facebook și Youtube DCNews. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel