Horoscop 2 februarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va avea situații neprevăzute în sânul familiei
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 2 februarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va avea situații neprevăzute în sânul familiei / Foto: Pixabay, de liza popova
Horoscop 2 februarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va avea situații neprevăzute în sânul familiei / Foto: Pixabay, de liza popova
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Vei observa că de fiecare dată când vei dori să faci ceva pentru tine, vor apărea ceilalți că vor să faci ceva pentru ei și de aici va trebui să găsești un echilibru între ce vor alții și ce vrei tu.

SCORPION

Situații destul de neprevăzute în sânul familiei, pe care ar fi bine să nu le oprești, adică lasă-le să se întâmple și vezi pe parcurs ce poți face, cum poți acționa tu.

SĂGETĂTOR

Cuvintele tale pot fi interpretate greșit sau vrei să trimiți un mail, vrei să faci un drum și nimic nu se petrece în timp, ești contra timp și în același timp ești și destul tensionat. Ai grijă să te și odihnești.

CAPRICORN

Zilele astea există riscul unor cheltuieli neprevăzute, așa că fă bine să nu cheltuiești tu în plus pentru că trebuie să fii pregătit. De altfel, îți recomand să ai un buget de risc.

VĂRSĂTOR

Soarele e în semnul tău, va face careu cu Uranus. Tu nu ai o problemă cu asta, că ești tot timpul pregătit de o schimbare, tot timpul vrei să te adaptezi, tot timpul vrei să faci un pas înainte, deci s-ar putea să îi ajuți și pe ceilalți să accepte schimbarea mai ușor.

PEȘTI

Încearcă să mai reduci din sarcinile tale și încearcă să nu ridici mâna de fiecare dată când se întreabă de exemplu la locul de muncă cine vrea să se ocupe de asta. Îți ajung proiectele pe care le ai, nu e cazul să mai vrei și altele.

Previziunile integrale le găsești în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel