Horoscop 19 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spuneți ce aveți de spus partenerului și nu lăsați ziua să treacă
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Andre Furtado)
Sursă foto: Pexels (Andre Furtado)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

V-am spus că Venus a intrat în casa a zecea și că trebuie să fiți mai atenți în zona profesională, la partea de autoritate. Faptul că Mercur intră în casa a unsprezecea, trebuie să fiți atenți și la impactul faptelor și vorbelor voastre. Adică să nu faceți ceva doar de dragul de a face, ci puteți spune ”hai, să fac asta, să văd oamenii cum reacționează, s-ar putea să învățați mai multe din reacțiile celorlalți. Mercur ducându-se în casa a unsprezecea, vă obligă puțin să vă gândiți și pe ce cheltuiți voi banii, dacă nu cumva pe lucruri inutile. 

Horoscop SCORPION

Mercur se duce în casa a zecea și v-ar prii să vorbiți cu șeful. V-ar prii și nu trebuie neapărat să vă lăudați, dar să vă arătați interesați, voi vă pricepeți la strategii. Astăzi, pe lângă faptul că va trebui să vorbiți la serviciu, ce ar fi să vă băgați în seamă cu șeful și să vă arătați acolo, să spuneți de ce vă pasă, ce puteți face și ce nu. Adică nu vă feriți de discuții cu oamenii importanți din viața voastră.

Horoscop SĂGETĂTOR

Mercur se duce în casa a noua, trebuie să rezolvați chestiuni administrative, nu le mai lăsați. E adevărat că e Jupiter în casa a cincea, vă pasă mai mult de bucurii, de viață și lăsați de-o parte documentele și actele, facturile. Nu le mai lăsați! Vă invit să nu mai faceți asta, pentru că Jupiter se va apropia de retrogradare și cu cât lăsați mai multe pe urmă, cu atât nu veți avea timp să vă ocupați de ele.

CITEȘTE ȘI -  Dacă ești această zodie, ai un avertisment clar de la astre. Daniela Simulescu: Pleacă în vacanță! Este indicat să eviți un burnout

Horoscop CAPRICORN

Mercur se va duce în casa a opta și e clar că începeți să fiți mai preocupați de ce se întâmplă acum din punct de vedere economic. Doar că vă invit să vă preocupați doar în viața voastră și a partenerului cel mult, pentru că e bugetul familiei, bugetul comun. Nu vă duceți cu nasul și în bugetele celorlalți sau în finanțele altora. Lăsați-i să își facă ei treaba. Maxim, ce puteți să faceți este să le spuneți ”uite, eu am făcut asta”, dar să nu le ziceți ”trebuie să faci tu asta”.

Horoscop VĂRSĂTOR

Mercur se mută în casa a șaptea, trebuie să discuți mai mult cu partenerul. Nu lăsa ziua aceasta să treacă, dacă e ceva ce nu ți-a convenit la micul dejun sau vă duceți la serviciu, nu aveți timp, seara când se întoarce, nu lăsa, spune! O să tot spuneți și va trebui să vorbiți, să discutați, să analizați și în același timp aveți nevoie de oameni care să vorbească cu voi, nu stați singuratici zilele acestea. Chiar aveți nevoie de mult schimb de informații

Horoscop PEȘTI

Mercur se mută în casa a șasea, ceea ce înseamnă că veți fi solicitat la locul de muncă, atât voi, cât și partenerul. Seara când vă întoarceți o să vă descărcați și o să vă spuneți reciproc ”stai să vezi ce am păți eu”, ”dar uite ce am păți”, ”dar tu ce ai pățit”. Uite așa vă pierdeți timpul cu multe, multe vorbe, dar care trebuie spuse.  

Urmărește horoscopul integral AICI: 


                                                                                                                                       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel