Data publicării:

Horoscop 19 ianuarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va acționa, astăzi. Nu mai dai în spate

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Jacob M)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Jacob M)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Este o zi în care ne putem pune intenții legate de viitorul nostru. Vărsătorul vorbește și despre un oarecare grad de independență în plus. Poate vom dori mai multă libertate de la serviciu, poate vom cere mai multă flexibilitate sau poate ne vom implica în proiecte de responsabilitate socială. De asemenea, putem învăța cum să înlocuim un obicei toxic cu unul sănătos.

BERBEC

Chiar dacă au fost sărbătorile, tu ai muncit extrem de mult şi te-ai preocupat foarte mult de zona profesională. Dacă mai ai ceva de rezolvat şi ai tot aşteptat momentul să  o faci şi azi ai şansa, fă-o! Nu mai sta pe loc, nu mai amâna.

TAUR

Drumuri, călătorii, analize, planuri, obiective. Vei relua anumite învățăminte din trecut, le reactualizezi să vezi dacă îţi folosesc, dacă le poţi pune într-o formă sau alta.

GEMENI

Ultima lună pentru tine a fost fără pic de energie. Ai fost neputincios. De mâine, vei reuși să vezi aşa o sclipire undeva spre cer şi parcă îţi revine şi credinţa interioară.

RAC

Astăzi, s-ar putea să te simţi blocat într-o zona relaţională, în continuare, dar asta nu înseamnă că trebuie să forţezi decizia. Mai aşteaptă puţin.

LEU

Dacă ai ceva de rezolvat la serviciu, nu amâna!  De mâine, vor fi alte lucruri importante şi interesante pentru tine.

FECIOARĂ 

Ar trebui să te bucuri mai mult de viaţă. De mâine încolo, s-ar putea să fie nevoie să te apuci de muncă pentru idealurile tale, pentru visurile şi dorinţele tale.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Previziuni pentru primele trei luni din 2023

 

Primele trei luni sunt marcate de trei tranzite majore, două care se simt mai serios, și unul care va avea de-a face cu partea inconștientă. 

Jupiter tranzitează semnul Berbecului, deci ni se oferă curaj, îndrăzneală și dorință de noutate. Cu alte cuvinte, ar fi bine să forțăm, grăbim, naștem un proiect. Acum că nu vor mai fi Mercur și Marte retrograde vom vedea mai repede rezultatele. 

Saturn schimbă semnul pe 7 martie. Intră în Pești. Aici vom separa realitatea de așteptări. Unii vor fi obligați să traseze o linie clară între ce cred ei și ceea ce se întâmplă cu adevărat. Pe moment, nu ne vom simți bine, dar cu timpul ne vom da seama că avem nevoie de o încheiere/un reset. 

Pluto va pătrunde și el în semnul Vărsătorului pe 23 martie. Dar acest tranzit se va ocupa mai degrabă cu sufletul colectiv și încă nu îl vom simți în mod concret.  Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel