Horoscop 19 ianuarie 2023: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Simulescu, avertisment pentru o zodie: Să arunci un ochi în conturile pe care le ai
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 19 ianuarie 2023: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Simulescu, avertisment pentru o zodie: Să arunci un ochi în conturile pe care le ai / Foto: Pixabay, de chris s
Horoscop 19 ianuarie 2023: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Simulescu, avertisment pentru o zodie: Să arunci un ochi în conturile pe care le ai / Foto: Pixabay, de chris s
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Balanță

Soarele a fost în Casa a 4-a, te-ai ocupat foarte mult de tot ce ține de locuință, de gospodărie. De mâine va intra în Casa a 5-a, deci dacă astăzi mai ai de făcut ceva pentru neam, pentru casa în care locuiești, ocupă-te, că de mâine vei avea chef de distracție. 

Scorpion

Soarele a fost în Casa a 3-a în ultimul timp, discuții cu frații, cu surorile, multe drumuri, dar de mâine încolo cred că va trebui să fii puțin mai ponderat, puțin mai liniștit. Dar astăzi, dacă ai tot amânat să ai o discuție cu o persoană importantă, fă-o, nu mai aștepta.

Săgetător

Au fost și bani în ultima lună, dar s-au și dus bani în ultima lună. De mâine va trebui să îți dai seama cum să acoperi golurile care s-au făcut în ultima lună, prin economisire, prin investire, cine știe. 

Capricorn

A fost sezonul tău. Ai beneficiat de energia Soarelui, te-ai ocupat cu drag de toate, te-ai implicat în multe activități cu sens pentru tine. De mâine Soarele se va duce în Casa a 2-a, deci nu ar strica să arunci un ochi în conturile pe care le ai, în buzunar, în portofel.

Vărsător

Ne pregătim pentru o perioadă importantă pentru tine. Soarele intră mâine în semnul vostru și vom avea și o Lună Nouă în semnul vostru, peste două zile, ceea ce înseamnă că ai face bine ca de astăzi să dormi mai mult. Soarele în Casa a 12-a are nevoie oricum de mai multă odihnă și de mai mult somn, deci dacă ai putea să-ți simplifici programul ar fi nemaipomenit pentru că ar trebui să te gândești și la odihnă, nu doar la somn.

Pești

Astăzi ce mai ieși în oraș, astăzi ce mai petreci, de mâine vei dori să stai mai mult pe acasă, să dormi, să te liniștești. Culmea, începutul anului pentru tine de mâine este, metaforic, pentru că de mâine vei începe să-ți încarci bateriile, astfel încât timp de o lună să te liniștești și pr urmă, când Soarele va intra în semnul tău, să începi să te ocupi cu adevărat de proiecte importante.

Previziunile pentru celelalte zodii din horoscop le găsești în video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel