Horoscop 19 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi speriată de absolut tot
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Fotografie de la Ксения Вохминцева/ Pexels
Fotografie de la Ксения Вохминцева/ Pexels
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, vine cu noi previziuni zilnice pentru toate zodiile.

Balanță

În primul rând preocuparea pentru înfățișare. Acesta este un lucru bun. Este bine să ne preocupăm de noi: să ne îngrijim, să mâncăm sănătos, să dormim, să ne liniștim, pentru că dacă vine Ceres și suntem liniștiți și echilibrați ea nu va exagera foarte mult. Dar dacă voi, pe dinăuntru, aveți o furie și nemulțumiri, Ceres vine și le amplifică.

Scorpion 

Ceres trece prin casa a douăsprezecea și de cele mai multe ori Ceres vorbește despre doliu. Și când Ceres vorbește despre doliu ea își dorește foarte mult să treceți peste, să învățați fazele doliului șo să nu stați foarte mult într-o singură fază. Poate ați pierdut pe cineva, sau poate s-a rupt o prietenie, poate nu mai aveți acces la anumite cunoștințe pentru că vă mutați sau că persoanele respective se mută. Nu neglijați că înăuntru este o suferință. Stați cu suferința aceea și procesați-o. E mare nevoie să procesați orice suferință și din trecut dar și actuală.

Săgetător

Pentru voi Ceres trece prin casa a unsprezecea și o să fiți foarte îngrijorați pentru planurile de viitor. O să vă sperie absolut totul. Prietenii voștri vor trece prin tot felul de evenimente și voi, în loc să vă îngrijorați de voi, vă veți îngrijora de ei. Orice plan pe care îl veți face, orice ideal... sunteți foarte, foarte preocupați.

Capricorn

Ceres trece prin casa a zecea. S-ar putea să vă fie frică de reacțiile unor șefi, de reacțiile unor superior și să stați tot timpul cu frica în ceafă, dar este o frică generată de voi și nu este o frică reală. Cel mai bine ar fi să fiți blânzi cu voi și să vă spuneți că nu meritați asemenea comportament din partea voastră. Grija excesivă față de ceea ce înseamnă autoritate nu vă face bine.

Vărsător

Ceres este în casa a noua. Voi sunteți destul de concentrați pe tot ce înseamnă studiu. Ceres o să vă preocupe foarte mult în zona de călătorii și dintr-o îngrijorare din aceasta excesivă și amplificată s-ar putea să plecați fără pașaport la voi când va trebui să călătoriți. De aceea, nu lăsați grijile să va dicteze viața, ci încercați să vă bazați pe părțile cele mai simple ale problemei, nu pe părțile închipuite și fără rost. Cu Ceres în casa a noua stați într-o preocupare excesivă până în martie.


Pești

Ceres progresează în casa a opta iar acest lucru are o legătură cu pierderea. Ceres are legătură cu doliul. Nu trebuie neapărat să pierdeți pe cineva dar s-ar putea să suferiți după anumiți bani, după anumite cheltuieli. S-ar putea ca unele investiții pe care le veți face până în primăvara anului viitor să vină cu o urmă de regret sau cu o urmă de nostalgie. Casa a opta este casa demonilor interiori și când Ceres pătrunde acolo nu doar că îi eliberează, ci îi hrănește. De aceea, mulți dintre voi veți constata că nu veți mai putea controla anxietatea și că aveți nevoie de sprijin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel