HOROSCOP 19 august, conjuncție Mercur - Marte în Fecioară, patru zodii afectate. Previziunile zilei pentru fiecare zodie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
foto pixabay/ HOROSCOP 19 august
foto pixabay/ HOROSCOP 19 august
HOROSCOP 19 august, conjuncție Mercur - Marte în Fecioară/ Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei. 

HOROSCOP 19 august, conjuncție Mercur - Marte în Fecioară/ De la ora 09:00, nu rata horoscopul zilei, transmis pe DCNews, DCNewsTV.ro, precum și pe Facebook și YouTube DCNews. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei de 19 august pentru fiecare zodie. 

”În 16 august, Venus- planeta iubirii, a relațiilor, a pasiunilor- intră în Balanță, unde-i place foarte mult. Devenim mai diplomați, mai atenți la cum ne îmbrăcăm. Venus în Balanță îi va ”afecta” pe cei cu Balanță în astrogramă, pe cei care au ascendentul în Balanță, dar și pe cei care au foarte mult marcaj de semne cardinale: Berbec, Balanță, Rac și Capricorn. Toată lumea va simți nevoie de a se îmbrăca, de a avea grijă la look, de a fi mai manierat, mai diplomat, un tranzit nemaipomenit. 

În 19 august- de ziua asta mi-este teamă- avem o conjuncție între Mercur și Marte în Fecioară. O să avem tendința de a ne contrazice, critica. E adevărat că ne face foarte productivi, dar și arțăgoși, pretențioși. Pe 19 august, nu aruncați cu vorbe. Conjuncția Mercur- Marte ne face să criticăm la alții ce nu ne convine la noi. Pentru că această conjuncție se petrece în semnul Fecioarei, va fi mai prezent aspectul în viața celor cu semne mobile: Gemeni, Săgetător, Fecioară și Pești.

Pe 20 august, se face opoziția exactă între Soare și Jupiter. Avem Soarele, adică energia conștientă, și Jupiter, adică expansiunea, exagerarea, dar și partea de moralitate. 

Duminică, 22 august, avem a doua Lună Plină în Vărsător de anul acesta. Va fi o Lună Plină mai specială, pentru că Soarele e în apropierea lui Regulus, considerată cea mai norocoasă stea. La nivel mondial, va fi un moment foarte important, când va fi și un trigon între Marte și Uranus.” a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii săptămânale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel