Horoscop 19 - 25 septembrie 2022. Zodia care trebuie să aibă grijă la toate tipurile de relație și la locul de muncă: Nu stați singuri! Atenție și la bani!
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Astrologul Daiela Simulescu a vorbit despre dificultățile pe care le va întâmpina o zodie în perioada 19-25 septembrie 2022.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a spus horoscopul zodiei berbec pentru săptămâna 19-25 septembrie 2022:

„Prin intrarea Soarelui în Balanță, retrogradarea lui Mercur din Balanță în Fecioară, plus opoziția Venus - Neptun, e clar că totul este în zona relațională, iar aici mă gândesc la toate tipurile de relație din viața ta. Pe unele trebuie să le ajustezi, la unele trebuie să renunți, la unele trebuie să muncești, unele încep să-ți miroase, unele parcă le vezi și zici hai să-ți mai dau o speranță, hai să-ți mai dau un pic de încredere, hai că poate mai crești, hai că poate te mai schimbi. Nu e cea mai bună perioadă să stați singuri, să vă izolați, să vă retrageți și să ziceți nu am nevoie de nimeni, mă descurc. Cu siguranță vă descurcați, dar în momentul în care ziceți că nu mă descurc, vedeți să nu fie doar o zvăpăială de copil, că e ceva ce nu vă convine.

În săptămâna care vine, chiar dacă nu sunteți voi atenți, ceilalți vin către voi, hai să vorbim, hai să lucrăm, hai să analizăm, hai să facem lucruri. Nu veți putea face nimic singur în săptămâna ce vine și nici nu e bine. Mercur, întorcându-se în Casa a 6-a, vedeți că și sectorul muncii cere anumite ajustări. S-ar putea să planificați ceva și să fiți sunați înainte că nu se mai ține. Pe moment vă enervați, dar respirați și mergeți mai departe. Asta e, se mai întâmplă din când în când.

Pentru că avem acel careu Saturn - Uranus, puțină grijă la partea financiară. V-am mai spus despre acest aspect în ultimul timp, dar poate e cazul să mai acordați atenție“, a spus, la DC News, astrologul Daniela SImulescu.

CITEȘTE ȘI     -    HOROSCOP RUNE 19 - 25 septembrie 2022. Mihai Voropchievici, atenționează o zodie: Grijă mare la sănătate. Mergi la medic pentru un control

Horoscop, duminică, 18 septembrie 2022

Opoziția dintre Soarele din Fecioară și Neptun din pești va crea o mulțime de nebuloase în viața noastră. Dacă îl mai punem la socoteală și pe Mercur retrograd, vă dați seama că ziua va fi una destul de zăpăcită. Nu este cazul să luăm decizii bazându-ne pe experiența altora. S-ar putea să nu ne folosească și să ne și dăuneze. De asemenea, așteptați-vă la schimbări bruște în rutina cotidiană. 

Berbec

Te vei răzgândi de prea multe ori. Nu este cazul să îți fie frică de greșeli. Nu vor fi unele colosale, ci unele ușor de corectat. 

Taur

Îți va fi greu să îți dai seama ce îți dorești tu. Vei ajunge să faci unele activități doar pentru că alții sunt mai siguri pe ei. 

Gemeni

Discuțiile cu familia vor fi inconfortabile, îți vor consuma timpul și energia. Fă tot posibilul să găsești metode de a gestiona furia. 

Rac

Oamenii din jurul tău nu se țin de cuvânt. Nu este cazul să pierzi timp judecându-i, ci mai degrabă caută soluții la probleme. 

Leu

Pe la finalul zilei, vei descoperi că unele cheltuieli au fost făcute pe baza unui impuls. Deci ar fi bine să ai o listă. 

Fecioară

Nu ești deloc sigur de intențiile oamenilor apropiați. Ar fi recomandabil să nu îți faci deloc așteptări în ceea ce îi privește. 

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel