Data actualizării:
Data publicării:

HOROSCOP 18 martie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nu primești destulă iubire și nu știi cum să ceri

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Engin Akyurt)
Sursă foto: Pexels (Engin Akyurt)
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Bârfele de la serviciu s-ar putea să te afecteze mai mult decât este cazul, s-ar putea să îți provoace chiar pierderi. Adică dacă te-ai asociat cu un coleg și nu ai fost foarte sigur de el sau a fost undeva un soi de cleveteală sau tu să fii victima unor astfel de situații. Ai grijă astăzi, spune-mi cu cine umbli ca să îți spun cine ești. Ai mare grijă acolo!

Horoscop SCORPION

Vorbim despre iubire și afecțiune, dar vorbim și despre porțiile pe care le primești, pentru că undeva e o doză insuficientă și s-ar putea să vrei mai mult, dar s-ar putea să îți fie foarte greu să verbalizezi și să comunici acest lucru. Poate vei putea folosi această Lună Plină pentru a învăța să face acest lucru și să nu mai trăiești pe baza presupunerilor și proiecțiilor tale. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Luna Plină activează axa 4-10, Luna Plină va fi în casa a 10-a. La locul de muncă s-ar putea să ai o trezire dureroasă, neplăcută, nenecesară, inutilă, pe moment așa ar părea, dar ea va avea rost, va avea sens în perioada următoare. S-ar putea ca tu să fi avut ajutor de la un șef, să te promoveze, să se poarte într-un fel, dar nu se va întâmpla asta. Revelațiile sunt aici și acum. Trăim cu ele. 

Horoscop CAPRICORN

Dorința de a face dreptate pentru cineva nu e bună astăzi. Te bagi în niște situații care nu îți aparțin, care nu te pot ajuta și îți pot aduce multe, multe pierderi. Dacă vrei să te împaci tu cu o persoană dragă sau să împaci doi membri de familie, da. Dar tu să faci dreptate pentru o persoană care nu are nicio treabă cu tine, nu e foarte legată, nu e ok. Nu te zbate astăzi pentru nimeni și nimic, trebuie să îți cunoști limitele astăzi.

Horoscop VĂRSĂTOR

Aveți cheltuieli, dar cheltuieli închipuite. Aveți senzația că o să cheltuiți, că o să vă luați, dar nu! Aveți un alt motiv ascuns în spate. Sigur vreți să faceți cheltuielile respective din alte cauze, dar pentru ochii lumii voi cheltuiți, dar nu! Sunt multe cheltuieli închipuite. 

Horoscop PEȘTI

Mulți veți decide să rupeți relația astăzi, mulți veți decide să reluați relații sau veți decide să rămâneți în relația în care vă aflați, chiar dacă ea nu funcționează. Ajungeți într-un punct în care ziceți ”cine mă mai ia?”. Sau poate mulți veți ajunge în punctul de ultimatum și îi veți zice partenerului ”nu vreau să te schimbi, dar dacă nu o să faci niște lucruri, eu nu mai pot să stau acolo”. Nu vă faceți așteptări. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel