Horoscop 18 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. ”Cât dai zilele acestea, atât vei primi”, îi transmit astrele unui nativ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Karolina Grabowska) / Horoscop 18 iulie
Sursă foto: Pexels (Karolina Grabowska) / Horoscop 18 iulie
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Venus, guvernatorul tău, este pe deplin în casa a zecea, astfel, cariera este foarte importantă, dar și statutul. Vedeți voi, casa a zecea mai ales pentru femei, reprezintă statutul legat de autoritatea masculină din viața sa. Pentru multe dintre voi, veți dori ca partenerul să ia o decizie sau să vă direcționeze, să vă formeze, să vă spună ceva. Veți avea nevoie să vă facă să vă simțiți femeie. Sau bărbații cu Venus în casa a zecea s-ar putea să fie mai atenți la femeia lor, cum se comportă, cum se îmbracă, deodată să remarce mai multe. 

Horoscop SCORPION

Venus se duce în casa a noua, guvernator de casa a șaptea. Poate cunoașteți pe cineva, poate vă plimbați cu persoana iubită sau poate aveți o discuție mai interesantă în cadrul unui eveniment. Vă rog să țineți cont de un lucru, Soarele se pregătește să intre în casa a zecea, vine și Mercur mâine și vă invit să nu lăsați pe mâine ce puteți face azi la serviciu. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Venus se mută în casa a opta și veți fi mai pricepuți la a vă gestiona bugetul mai ales bugetul în care intră și alți bani nu doar ai voștri sau la a primi bani, că s-ar putea să fiți mai convingători în a obține banii celorlalți, îi atrageți foarte ușor. Încercați pe cât posibil să nu vă spuneți secretele.

Horoscop CAPRICORN

Venus intră în casa a șaptea, relația se poate îmbunătăți, vă puteți lipi de partener, puteți să fiți mai blânzi, mai carismatici, sau puteți să faceți un cadou și oamenii ceilalți se vor comporta și ei la fel cu voi. Adică, cât dai zilele acestea, vei primi, dar dacă nu dai, nu vei primi, cu siguranță. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Poziția lui Mercur cu Pluto reprezintă anumite discuții cu colegii care nu vă priesc, vă enervează, vă frustrează și aveți senzația că vi se pun limite. Vedeți că dacă se discută ceva azi că nu se poate face, nu înseamnă că nu se va face. Nu tăbărâți pe persoanele respective, supărându-vă pe ele. 

Horoscop PEȘTI

Venus se duce în casa a cincea, e o minunăție, veți simți nevoia de a vă răsfăța, dar să fiți atenți și la ce cheltuiți, cum cheltuiți, cu cine cheltuiți, plus că gândiți-vă la un lucru. Mercur și Soarele se apropie de casa a șasea, Mercur intră de mâine în casa a șasea și v-aș invita astăzi să vă distrați, pentru că apoi o să înceapă munca. 

Săptămâna 18 - 24 iulie

„Soarele intră în Leu, începe sezonul Leului, trecem de la acalmia, blândețea Racului la nevoia de distracție a Leului. Gândiți-vă până pe 23 august, cât va sta Soarele acolo, trăim cu adevărat, adică abia acum începe vacanța din punct de vedere astrologic, să spunem. Toate acestea pentru că Soarele în Leu predispune la foarte multă creativitate, la foarte multă veselie, la iubire, la bucurie, la romantism, la nevoia de a te simți tânăr din nou, la nevoia de a ajunge mai târziu acasă, de a mai bea un pahar în plus, de a te mai distra cu prietenii, adică orice ați face, că plecați sau nu în concediu, cu Soarele în Leu, până pe 23 august vă invit să aveți momentele voastre de bucurie, de distracție, de petrecere, să vă simțiți mai tineri, mai voioși. Perioada vine și cu puțin de extravaganță și cu puțină vanitate, dar vine și cu nevoia de a străluci. Poate să fie prin îmbrăcăminte, prin încălțăminte, prin modul în care vă arătați lumii, modul în care vă aranjați sau prin proiectele pe care le realizați, indiferent că sunt la serviciu sau în cadrul familiei“, a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel