Horoscop 18 ianuarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Somnul și odihna sunt foarte importante!
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Luna plină activează axa patru - zece. Odată trebuie să fiți atenți, bineînțeles, la cât de mult timp acordați serviciului la cât de mult considerați că vă este ca o familie serviciul, cât de mult vă implicați emoțional în relația cu șefii, în relația cu colegii, că s-ar putea să aveți o trezire astăzi și să vă dați seama că „alta e familia mea, nu aici la serviciu”. Este bine să fiți prietenoși, dar nu prea mult, totuși, e serviciu.

Horoscop SCORPION

Odată că trebuie să aveți grijă la relația cu frații și surorile sau cu oamenii apropiați, cum ar fi vecinii, verișorii, oamenii cu care interacționați zi de zi, câteodată sau din când în când, dar în mod repetat, asta unu la mână. Doi la mână, v-aș recomanda să fiți mai atenți la drumurile pe care le faceți sau la cât plecați de acasă. Întârzierile pot exista. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Încercați să nu cheltuiți și banii altora sau banii de la comun, dacă aveți o sumă pusă undeva unde contribuie și partenerul, încercați să n-o zguduiți prin tot felul de idei năstrușnice. Nu! Luna asta plină din Rac o activează pe Venus retrogradă în casa a II-a. E o perioadă financiară importantă, cel puțin până Venus își termină retrogradarea, până pe 22 ianuarie, iar această Lună plină vă poate face foarte înțelepți din punct de vedere financiar. 

Horoscop CAPRICORN

Ceilalți azi nu vă văd. Luna plină este în casa a VII-a, deci ei vor rămâne la fel. Încercați azi să nu vă supărați dacă oamenii nu au văzut că v-ați îmbrăcat altfel, că v-ați coafat altfel, că ați spus lucrurile altfel sau, nu știu, poate aveți voi așteptări conform cărora ar trebui să reacționeze ei. Ei reacționează, dar nu atât de mult. Mai degrabă azi oferiți-vă voi validarea necesară. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Cred că Luna aceasta plină vă dezmembrează, efectiv. Mercur e retrograd în semnul vostru și se întâmplă tot felul de lucruri neașteptate, Luna plină se petrece pe axa șase - doisprezece. Sănătate, somnul, sunt curioasă cum vă este somnul. Trebuie să aveți mare grijă la odihnă și la relaxare. Încercați să nu le amestecați, încercați să aveți și timp de somn și timp de odihnă. 

Horoscop PEȘTI

Luna plină se petrece în casa a cincea. Să nu uităm de nevoia voastră de atenție din partea partenerului, din partea părinților, din partea copiilor. Vedeți unde exagerați astăzi, că dacă astăzi nu primiți ceea ce așteptați din partea lor, s-ar putea să exagerați. Dacă ați acționa într-un mod mult mai firesc, oamenii chiar s-ar raporta altfel la voi, dar când văd că trageți de ei, nu le place, deci puțin mai multă grijă aici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel