Data actualizării:
Data publicării:

HOROSCOP 18 februarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nativii unei ZODII își revin de pe 20

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Soarele se va duce în casa a șasea. Oricum, v-am spus, anul 2022 este bun pentru a schimba locul de muncă sau pentru a vă găsi un loc de muncă, dar e și pentru multă muncă. Nu veți mai avea timp nici să respirați și în același timp n-o să fiți foarte ajutați de către ceilalți, va trebui mai degrabă voi să îi ajutați pe ei și o să vă consumați în foarte multe direcții. 

Horoscop SCORPION

Soarele se duce în casa a cincea, alături de Jupiter, alături de Neptun, începe o perioadă romantică, o perioadă bună pentru copii, fie că vreți sau aveți copii. Începe o perioadă în care veți avea momente de autoindulgență, să vă permiteți unele lucruri pe care altă dată nu le-ai fi lăsat în viața voastră, dar acum o să depășiți o anumită limită pentru sufletul vostru, să vă demonstrați că până la urmă avem și această latură animalică și senzuală, nu doar una axată pe rațiune și muncă. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Intrarea Soarelui în casa a patra o să vă țină pe loc. Dacă Mercur în casa a treia vrea să vă plimbați, să vă agitați, așa cum vă place vouă de obicei, ducându-se Soarele acolo, casa a patra are legătură cu locul, fie că este vorba despre casă, familie sau curtea proprie. Nu este neapărat hibernare, dar este un moment în care totul pornește în funcție de necesitățile case și necesitățile familiei.

Horoscop CAPRICORN

Soarele se va duce în casa a treia. Începe o perioadă de schimb de idei. Soarele a fost în casa a doua, poate că au fost niște cheltuieli, poate că a trebuit să învățați să gestionați altfel banii, sau au apărut situații acolo de care a trebuit să vă ocupați, să acordați mai mult timp, dar acum, odată cu intrarea Soarelui în casa a treia o să fiți mai dispuși să vedeți și alte căi, și alte posibilități și nu o să vă mai pară atât de rău de niște bani cheltuiți. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Soarele iese din semnul vostru. Vedeți voi, soarele în Vărsător nu se simte bine, pentru că Soarele se simte cel mai bine în Leu, iar atunci când e în Vărsător nu e locul lui preferat. Oarecum, nu v-a adus atât de multe beneficii, poate puțin mai multă energie, dar având casa a douăsprezecea plină, degeaba a fost Soarele. Acum că va intra în casa a doua cred că vă veți muta atenția, voi și ceilalți din viața voastră, asupra sectorului financiar. 

Horoscop PEȘTI

E obositor weekendul acesta pentru voi, dar intră Soarele în casa voastră, în casa I, ceea ce înseamnă că vă scoate puțin la suprafață, la lumină. Dacă până acum ați simțit că înotați împotriva curentului și că nu se întâmplă nimic și erați undeva pierduți, de pe 20 vă recăpătați suflul. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel