Data publicării:

Horoscop 17 ianuarie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să aibă grijă la cheltuieli. Pune bani deoparte!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Freepik
Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Cum Mercur și Soarele din Capricorn sunt în continuare în sextil cu Neptun din Pești, putem spune că astrele ne recomandă să îmbinăm partea pragmatică din noi cu inspirația sau intuiția. 

BALANȚĂ

Dacă nu aţi acordat atenţie unei rude şi aţi aşteptat, puneţi mâna pe telefon, scrieţi un mesaj şi reluaţi discuţia, legătura cu persoana respectivă. Fiţi mai detaşaţi, dar în acelaşi timp şi mai implicaţi.

SCORPION

O perioadă bună pentru studiu, pentru a învăţa ceva din punct de vedere practic.

SĂGETĂTOR

Cheltuieli, dar şi venituri în plus. Dacă aţi făcut ravagii, din puţinul din care mai aveţi să puneţi şi deoparte. Gândiţi-vă şi la siguranţa financiară!

CAPRICORN

Aţi fost sufletul petrecerii pe unde aţi fost sau aţi fost persoana pe care ceilalţi s-au putut baza, dar asemenea situaţii aduc şi o epuizare. Este greu să fii tu!

VĂRSĂTOR

Oboseală! Nu aţi avut chef de lume, de nimeni, aţi stat în banca voastră. Lucrurile astea se vor mai duce până la finalul săptămânii. Nu trageţi de voi! Ocupaţi-vă de lucrurile cele mai importante.

PEȘTI

Vă conectați cu anumite persoane. Poate nu aveţi chef de toată lumea. Faceţi tot posibilul ca până la finalul săptămânii să nu fiţi foarte morocănoşi. Fiţi un personaj mai drăguţ, mai memorabil, dar într-un sens pozitiv.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel