Horoscop 17 februarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să creadă-n promisiunile șefilor. Te vei lămuri cum stau lucrurile
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 17 februarie, Mercur din Vărsător face careu cu Nodurile Lunare de pe axa Taur-Scorpion. Vrem noutate în viața noastră, ne gândim la unele planuri, dar nu suntem în stare să renunțăm la unele atașamente. Și astfel apare o tensiune interioară. Vom căuta validare în exterior, când de fapt răspunsul este tot în noi. 

BERBEC

Trebuie să ţii cont de faptul că începe o perioadă bună pentru retragere. Îți bubuie mintea de idei, dar, în următoarea lună, până pe 20 martie, fă un pas în spate şi ocupă-te doar de strictul necesar. Este o perioadă importantă să te ocupi şi de sănătate.

TAUR

Zilele acestea, vei avea un chef de socializare nemaipomenit. La începutul săptămânii, te vei simţi obosit. Totuşi, distrează-te zilele următoare.

GEMENI

Nu lăsa pe luni ce poţi face astăzi şi încearcă să nu faci promisiuni absurde şefilor şi nici să crezi promisiunile lor. Mai ai răbdare, până săptămâna viitoare, să te lămureşti.

RAC

Vei fi foarte plimbăreţ, activ, energic, dornic să te mişti, să te întâlneşti cu oamenii, dar şi să înveţi. Este o perioadă bună pentru a învăţa.

LEU

Nu mai fi prăpăstios şi mai lasă controlul. Nu te mai victimiza, lasă viaţa să se întâmple. Nu durează mult partea asta care ţie nu îţi place aşa mult.

FECIOARĂ 

Mai multă atenţie la relaţii pentru că, dacă nu sunteţi atenţi, vor apărea nişte evenimente. Ai face bine să fii cu ochii în patru.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

- Image by prostooleh on Freepik

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel