Data publicării:

HOROSCOP 17 februarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Banii sunt o problemă pentru DOI NATIVI. Te afectează?

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Pexels / Horoscop 17 februarie
Sursă foto: Pexels / Horoscop 17 februarie
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

În afară de aspectul care urmează, astăzi aș vrea să discutăm despre faptul că luna trece prin casa XII-a și că profesional nu faci față, nu dai randament și oricât ai face, oricât te-ai chinui, oricât, simți că nu ajungi la un capăt, nu vezi luminița de la capătul tunelului. Cred că ești destul de obosit și tracasat și epuizat. 

Horoscop SCORPION

Zilele acestea îți priesc, ai scăpat de Luna plină care a fost destul de tensionată pentru tine, profesional ai încredere în ceea ce faci, comunici cu mult mai multă ușurință, nu îți mai este frică de oamenii din jur, ba mai mult, asta s-ar putea să te ajute, o oarecare autenticitate, să spui ce îți place și ce nu îți place fără frică. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Un aspect ca acesta de care îți povesteam, dar și astrele de astăzi sunt foarte bune din punct de vedere profesional. Ai nevoie de o bază, așa că uită-te în jurul tău, pentru a-ți da seama care este relația ta cu șefii și colegii. Trebuie să înveți să delimitezi bine. La serviciu să te duci cât mai profesional și detașat, iar acasă să fii tu cel sensibil și vulnerabil. 

Horoscop CAPRICORN

Vorbim puțin și din perspectivă financiară, pentru că Mercur la un moment dat se va apropia de Saturn și poți să resimți încă de pe acum, cu Luna în casa a IX-a, că ceva nu este corect în modul în care tu gestionezi banii, ori ceilalți nu te lasă să îți atingi obiectivele financiare. Fii mai atent la bani astăzi. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Dacă și celor de înainte le-am spus de bani și ție îți spun. Au fost niște pierderi la tine, unde nu te-ai fi așteptat. Ai cheltuit mai mulți bani, ai mai folosit produsele respective, le-ai aruncat, nu știi ce a fost în capul tău. E unul dintre acele momente în care spuneți ”asta este”, nu trebuie să te judeci foarte, foarte tare.

Horoscop PEȘTI

Te rog să nu neglijezi deloc sănătatea, te rog să nu îți pariezi toți banii la loto, te rog să nu te iei după toți din jurul tău și să te consideri că dacă la ei a funcționat un tratament sau o chestie profesională, aceeași chestie va funcționa și la tine 100%. Vreau să ai niște dubii azi, sau să fii puțin mai suspicios. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel