HOROSCOP 17 august Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Atenționare pentru o zodie: de netrecut!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay/ Horoscop 17 august
foto pixabay/ Horoscop 17 august
Astrologul DCNews vă aduce horoscopul zilei. O zodie este puternic atenționată. 

HOROSCOP 17 august Balanță

S-ar putea să descoperi în mediul profesional persoane care nu-ți sunt foarte dragi sau care nu te plac atât de mult, nu o lua personal. Dacă faci analize sau ai discuții cu doctorii, nu te grăbi când se pune un diagnostic. 

HOROSCOP 17 august Scorpion

Vei afla că s-ar putea să trebuiască să depui mai multă muncă pentru un proiect pe care ți l-ai propus, mai apare ceva de făcut. 

HOROSCOP 17 august Săgetător

Relația cu anturajul e bunicică și nu e... să nu-ți pese mai mult de viețile celorlalți decât de viața ta. Să nu fugi, prin discuții cu alții. Nu scapi de probleme în acest mod. 

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop 17 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Treabă multă și cheltuieli mari pentru o zodie

HOROSCOP 17 august Capricorn

Fii atent la zona financiară, pe ce dai banii astăzi. Dacă sunt chestiuni de acte, de examene, nu vă precipitați. Nu fiți prea tipicari, prea critici. 

HOROSCOP 17 august Vărsător

Zi bunicică, găsiți oamenii necesari, dar nu sunt cei la care v-ați fi gândit. 

HOROSCOP 17 august Pești

Se activează situații parteneriale, și tu și partenerul spuneți lucruri, doar că nu e ziua în care să luați decizii. Vorbele spuse în cadrul unei discuții cu persoana iubită vor fi de netrecut. 

Vezi și: EXCLUSIV  COD ROȘU pentru o ZODIE în săptămâna următoare. Alertă de DESPĂRȚIRI

Previziunile general astrale ale săptămânii

”În 16 august, Venus- planeta iubirii, a relațiilor, a pasiunilor- intră în Balanță, unde-i place foarte mult. Devenim mai diplomați, mai atenți la cum ne îmbrăcăm. Venus în Balanță îi va ”afecta” pe cei cu Balanță în astrogramă, pe cei care au ascendentul în Balanță, dar și pe cei care au foarte mult marcaj de semne cardinale: Berbec, Balanță, Rac și Capricorn. Toată lumea va simți nevoie de a se îmbrăca, de a avea grijă la look, de a fi mai manierat, mai diplomat, un tranzit nemaipomenit. 

În 19 august- de ziua asta mi-este teamă- avem o conjuncție între Mercur și Marte în Fecioară. O să avem tendința de a ne contrazice, critica. E adevărat că ne face foarte productivi, dar și arțăgoși, pretențioși. Pe 19 august, nu aruncați cu vorbe. Conjuncția Mercur- Marte ne face să criticăm la alții ce nu ne convine la noi. Pentru că această conjuncție se petrece în semnul Fecioarei, va fi mai prezent aspectul în viața celor cu semne mobile: Gemeni, Săgetător, Fecioară și Pești.

Pe 20 august, se face opoziția exactă între Soare și Jupiter. Avem Soarele, adică energia conștientă, și Jupiter, adică expansiunea, exagerarea, dar și partea de moralitate. 

Duminică, 22 august, avem a doua Lună Plină în Vărsător de anul acesta. Va fi o Lună Plină mai specială, pentru că Soarele e în apropierea lui Regulus, considerată cea mai norocoasă stea. La nivel mondial, va fi un moment foarte important, când va fi și un trigon între Marte și Uranus.” a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii săptămânale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel