Data publicării:

Horoscop 17-23 aprilie 2023. Leii trebuie să vadă partea plină a paharului. Daniela Simulescu: Oamenii vin lângă voi și apar oportunitățile

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop 17-23 aprilie 2023. Leii trebuie să vadă partea plină a paharului. Daniela Simulescu - Oamenii vin lângă voi și apar oportunitățile. Sursa foto: freepik.com
Horoscop 17-23 aprilie 2023. Leii trebuie să vadă partea plină a paharului. Daniela Simulescu - Oamenii vin lângă voi și apar oportunitățile. Sursa foto: freepik.com
Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul șef al publicației Astrosens, a prezentat horoscopul săptămânii 17 - 23 aprilie, 2023.

"Leu și cei cu ascendentul în Leu. Mercur retrogradează în Casa a X-a, Soarele intră acolo. Avem această Lună nouă pe Casa a IX-a lângă Jupiter. Și la ce trebuie să vă gândiți voi săptămâna ce urmează? La cele mai frumoase lucruri din viața voastră. Că a fost o casă, o întâlnire, o relație, un cadou, un premiu, adică cele mai frumoase lucruri din viața voastră. Săptămâna ce urmează, dacă vă gândiți la jumătatea goală a paharului, nu o să vă iască nimic. Dar să forțați ceva în voi să vedeți jumătatea plină a paharului.

Că e imposibil să nu fie și o parte plină, o rază undeva în viața voastră,  o persoană, o discuție, o carte care v-a plăcut, o amintire, o fotografie, un clip cu cineva drag. Trebuie să existe și o parte plină a paharului.

Astfel, veți vedea că, și pe profesional, veți începe să radiați și oamenii vin lângă voi și vor să stea în preajma voastră. Apar și oportunitățile.

Mai faceți curățenie prin credințele voastre, prin fricile voastre, prin angoase. Cu Saturn în Casa a VII-a, cu Pluto în Casa a VII-a nu opuneți rezistență față de ceilalți care poate vă spun lucruri care nu vă plac la început, dar eu cred că sunt foarte importante”, a precizat Daniela Simulescu.

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel