Horoscop 16 noiembrie 2021. O zi foarte bună pentru a recunoaște puterea interioară
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 16 noi 2021, 08:04
WhatsApp
Facebook Daniela Simulescu
Află de la ora 09:00, la DCNewsTV, de la astrologul Daniela Simulescu ce îți pregătesc astrele pentru marți, 16 noiembrie.

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei, la DCNews, DCNewsTV și pe Facebook și YouTube DCNews. Emisiunea este transmisă de la ora 09:00. 

Urmează o Eclipsă de Lună, dar și o Lună Plină în Taur, pe 19 noiembrie

 

„Unul dintre evenimentele marcante ale anului 2021 este Eclipsa de Lună/Luna Plină în Taur din data de 19 noiembrie. Nu aș face atâta caz din acest eveniment, doar că de data aceasta Luna va fi conjunctă cu Algol, cea mai nefastă stea fixă. Taurii și Scorpionii, mai ales cei născuți în 15/16/17/18/19/20/21 mai - noiembrie vor fi cei mai afectați. În rest, vom observa atât la nivel național, cât și mondial, tot felul de situații toxice. Relațiile și parteneriatele începute în această perioade nu vor fi cele mai potrivite”, avertizează astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu.

G Ad:

 

Venus în Capricorn, până în martie. Relaţiile, puse la încercare 

„Cu Venus în Capricorn până în martie să știți că relațiile care sunt de foarte mult timp, de 10, 20 sau chiar 30 de ani, oamenii se vor plictisi. Dacă ești într-o relație de mult timp și simți că te plictisești, simți că nu mai este nimic, nicio scânteie, nu e bine în perioada următoare să rămâi acolo, ci să cauți să schimbi ceva și să testezi relația în care te afli și să îți dai seama dacă ești blazat, dacă nu cumva stai în relația respectivă doar pentru că îți este frică de singurătate, doar pentru că îți este frică că nu o să te ajute nimeni. Dacă e așa, nu înseamnă neapărat că vei rupe relația, dar ar fi bine să încerci să mai schimbi ceva pe acolo. Acest lucru se va întâmpla în special în perioada 19 decembrie - 29 ianuarie, când Venus va retrograda. Veți auzi de divorțuri, veți auzi de despărțiri, de infidelitate exact acolo unde nu vă veți gândi. Veți auzi de persoane care și-au găsit iubirea în cineva mai tânăr cu 10 sau 20 de ani ca ei și n-o să vă vină să credeți și tot felul de situații din acestea destul de ciudate. 

Sau cu Venus retrograd în Capricorn veți relua legătura cu oameni pe care i-ați iubit acum 10, 20 sau 30 de ani și care reapar în viața voastră. Nu înseamnă că o să fie ceva serios, dar măcar să reluați legătura. Iar cu Venus în Capricorn ar fi recomandat să nu intrați neapărat în idile”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef al Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro