Horoscop 16 martie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi păcălită, astăzi. Persoana de care te-ai îndrăgostit nu este ceea ce pare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astăzi, vom avea o triplă conjuncție în semnul Peștilor. Soarele va face conjuncție cu Mercur și cu Neptun. Va fi foarte dificil să îți dai seama ce este real și ce nu. Simțurile vor fi hiperbolizate și există riscul să te lași purtat de orice. Vom reacționa precum niște bureți: preluăm totul din jurul nostru, nu filtrăm nimic și la un moment dat, ne vom simți confuzi. Date fiind vremurile în care trăim, predilecția pentru dezinformare va fi uriașă. Și, de asemenea, și nevoia noastră de a crede în orice și oricine. Mai ales dacă ne atinge o emoție.

Frici iraționale vom întâlni la tot pasul. Adică, vom interpreta într-un mod distorsionat informațiile. Sensibilitatea exagerată ne poate împiedica să luăm decizii obiective și să găsim soluții la problemele cotidiene. Va fi imposibil de a face diferența între iluzie și realitate. Ziua poate fi bună pentru meditație, rugăciune, spiritualitate în orice formă, artă, cultură, psihoterapie, dar îngrozitoare pentru decizii importante. Venus se pregătește să intre în Taur. 

BERBEC

Nu este a bună! Dacă aţi visat ceva, nu trebuie povestit. Fii mai discret cu viaţa ta şi a celorlalţi.

TAUR

Ai grijă la pierderi! Orice gest prin care vrei să spui că ţi se cuvine totul, în relație, îţi va aduce mult de pierdut. Nu ţi se cuvine nimic! Nimeni nu a câştigat pe nimeni la Loto.

GEMENI

Nu este ziua cea mai bună să iei decizii pe plan profesional. Trebuie să faci ceva, dar nu astăzi!

RAC

Mergi la biserică, roagă-te, ia contact cu natura! Trăiţi în lumea voastră astăzi, visaţi cu ochii deschişi.

LEU

Ai grijă la finanţe. Cei care aveţi rate, aţi făcut o investiţie, ar fi bine să verificaţi contul, să vedeţi cum merg lucrurile. S-ar putea să aveți surprize neplăcute. Chiar şi aşa, căutaţi dovezi, căutaţi argumente. Nu vă lăsaţi prada primului gând.

FECIOARĂ 

Aţi putea fi păcălit. Dacă ieşiţi la o întâlnire sau dacă vă place de cineva şi vi se pare că este minunat omul, aveţi grijă că nu este. Fiţi conştienţi că toată lumea îşi creează o imagine.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel