Horoscop 16 mai 2024. Daniela Simulescu, previziunile zilei pentru toate zodiile / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu horoscopul zilei de joi, 16 mai 2024.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și Youtube.

Mercur se instalează în semnul Taurului și se apropie de un careu cu Pluto din Vărsător. Astăzi, Luna traversează semnul Fecioarei. Deci ne vom demonstra a fi foarte pragmatici și critici. 

Berbec

Astrele îți recomandă să fii mai chibzuit cu toate resursele tale. Nu este cazul să faci ore suplimentare la serviciu dacă nu este neapărat nevoie. 

Taur

Vei simți nevoia să te contrazici cu multe persoane. Dar reușești să rămâi destul de diplomat. Încearcă să fii mai optimist. 

Gemeni

Nu te vei putea ocupa chiar de toate proiectele zilei. Așa că încearcă să le pui pe căprării. Astfel încât să nu le ratezi pe cele mai importante. 

Rac

Nu trebuie să le faci pe plac tuturor persoanelor din jurul tău. Din când în când, este cazul să creezi unele limite. 

Leu

Unele ordine din partea șefilor nu vor fi pe placul tău. Și îți va fi greu să le urmezi. Nu este cea mai bună zi pentru a contrazice pe cineva. 

Fecioară

Cu Luna în semnul tău, s-ar putea să fii mai conștient de emoțiile celorlalți. Vei fi apreciat pentru compasiune și empatie. 

Balanță

Încearcă să nu te lași influențat de persoane cu o atitudine îndoielnică. Poți amâna unele decizii până când vei fi sigur. 

Scorpion

Replicile partenerului te irită deși nu îți sunt adresate în mod direct. Poate că ai trecut cu vederea unele aspecte și acum simți nevoia să faci reproșuri. 

Săgetător

Este multă instabilitate pe plan profesional. Nici nu știi pe cine să te bazezi sau în cine să ai încredere. Cu răbdare, trec toate. 

Capricorn

Criticile partenerului nu te mai afectează atât de mult. Și cumva, ai puterea de a trece și peste reproșurile apropiaților. 

Vărsător

S-ar putea să fii prea încăpățânat! Mai ales când discuți cu familia sau cu persoane importante. Nu grăbi luarea deciziilor!

Pești

Partenerul cere mai multă atenție din partea ta. Și poate chiar este nevoie să comunicați mai mult ca niciodată.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel