Horoscop 16 februarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să renunțe la ceva din viața ei. Tristețea te cuprinde
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Luna februarie nu este plină de evenimente importante. Dar să nu uităm că vine martie! O lună plină de aspecte istorice! Deci putem profita așa cum se cuvine de Luna iubirii.

Pe 16 februarie, avem o conjuncție Soare-Saturn în semnul Vărsătorului. Este o zi în care ne putem pune intenții legate de viitorul nostru. Vărsătorul vorbește și despre un oarecare grad de independență în plus. Poate vom dori mai multă libertate de la serviciu, poate vom cere mai multă flexibilitate sau poate ne vom implica în proiecte de responsabilitate socială. De asemenea, putem învăța cum să înlocuim un obicei toxic cu unul sănătos. Sau să acceptăm că unii oameni din anturajul nostru nu ne fac bine. 

BERBEC

Vei fi nevoit să renunţi la anumite planuri sau unora să le dai mai multă importanță decât te-ai fi aşteptat, dar undeva va fi şi un sentiment de tristeţe, de nostalgie.

TAUR

Trebuie să îţi dai seama ce s-a întâmplat în viaţa ta, din martie 2020 încoace, de schimbările care s-au petrecut pe plan profesional. Astăzi, s-ar putea să întâlneşti o oarecare rezistenţă din partea şefilor.

GEMENI

Undeva, drumul tău nu mai poate fi acelaşi. Cu siguranţă ai schimbat drumul în ultimii trei ani, dar este posibil ca şi astăzi să conştientizezi că tot mai e ceva de ajustat, că trebuie găsită altă cale sau alte cizme pentru drumul respectiv.

RAC

Pierdere de resurse, bani, timp, energie, blocaje atunci când ai vrut să primești resurse din partea celorlalţi. Gândeşte-te bine la aceste teme.

LEU

Este un moment important. Gândeşte-te, relaţional, ce s-a întâmplat, din martie 2020, la ce relaţii ai renunţat, ce relaţii ai început, cum s-au desfăşurat acestea din urmă. Este o zi bună pentru decizii pe plan relaţional, dacă ai chef de chestia asta.

FECIOARĂ 

Înainte de a vorbi de alte tematici, gândeşte-te la sănătatea ta din martie 2020 până încoace. Gândeşte-te, dacă nu ai făcut-o până astăzi sau nu aveai de gând, să ai grijă mai mult de sănătatea ta. Mai tânăr de atât nu vei fi niciodată.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

- Image by Freepik

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel