Horoscop 16 februarie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să își accepte limitele. "Mintea ți-a jucat feste"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 16 februarie 2023.  Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să își accepte limitele. "Mintea ți-a jucat feste" / Foto: Pixabay, de Victoria_Watercolor
Horoscop 16 februarie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să își accepte limitele. "Mintea ți-a jucat feste" / Foto: Pixabay, de Victoria_Watercolor
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Trebuie să te gândești care a fost relația ta cu copiii în ultimii 3 ani, dacă a trebuit să devii tu părinte pentru unul dintre părinții tăi și pentru ce anume ți-ai asumat responsabilitatea sau creativitatea ta în ce forme s-a manifestat în ultimii ani. Saturn se va întoarce în Casa a 6-a și te va responsabiliza foarte mult in martie încolo.

SCORPION

Conjuncția Soare-Saturn se petrece în Casa a 4-a și trebuie să te gândești din martie 2020 ce ai pierdut în familie, pe cine ai pierdut, pe cine ai câștigat, de câte ori te-ai mutat, ce responsabilități a trebuit să îți asumi în ceea ce privește aceste zone, destul de importante pentru tine. Saturn va intra în Casa a 5-a în martie, dar până acolo trebuie să-ți dai seama care este baza ta reală, baza ta interioară.

SĂGETĂTOR

Conjuncția Soare-Saturn se petrece în Casa a 3-a și, cred eu, mintea ți-a jucat feste în ultimii trei ani, indiferent de evenimentele care s-au întâmplat. În primul rând, nu ai mai călătorit la fel de mult și ți-ai dat seama că acest lucru te-a stresat, ai devenit anxios, te-a frustrat foarte mult și a trebuit să își vezi niște limite, firar să fie, ori, nu a fost ușor să le gestionezi. De acum încolo trebuie să îți dai seama că una dintre adevăratele puteri pe care le avem este aceea de a ne gestiona mintea proprie.

CAPRICORN

Banii, de trei ani, banii. Să analizezi unde ți-ai permis să cheltuiești mai mult tin martie 2020 până acum, dar și unde ți-ai permis să economisești mai mult. E clar că obiceiurile pe care ți le-ai făcut în ultimii ani te va ajuta enorm de acum încolo, dar în același timp ai face foarte bine să nu fii foarte zgârcit sau econom, în primul rând cu tine.

VĂRSĂTOR

Îți dai seama că te vei mai întâlni cu această conjuncție în semnul tău peste aproximativ 28-30 de ani. E un moment în care ți-ai putea accepta limitele, firele albe, ridurile, că te mai doare un genunchi, că te mai doare un cot, că te mai doare spatele, că ești mai rigid, că ești mai conservator, că ești mai tradiționalist față de cum erai înainte de martie 2020. Ai unele limite, nu ți le refuza, nu le nega, acceptă-le pentru că doar acceptându-le vei ști să-ți creezi adevăratele oportunități.

PEȘTI

Din martie 2020 ai trecut prin niște schimbări psihologice de neegalat în viața ta. Saturn va intra în curând în semnul tău, dar până acolo fă-ți așa o recapitulare a ultimilor trei ani. Analizează ce a dispărut din viața ta personală, profesională, socială. Cred că au dispărut oameni, poate au murit, poate nu mai ești prieteni cu unii, poate nu ai mai avut timp să te vezi cu ei, poate au dispărut lucruri, poate au dispărut locuri, poate au dispărut obiceiuri. Tot ce a dispărut trebuia să dispară pentru că Saturn va dori de la tine să-ți construiești o nouă viață din martie, când va intra în semnul tău.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel