Horoscop 16 - 22 septembrie. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
FOTO: DC News
FOTO: DC News
Vă invităm să urmăriți previziunile zodiacale pentru săptămâna viitoare. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce, duminică, de la ora 12:00, horoscopul săptămânii 16 - 22 septembrie, pentru fiecare zodie. 

Youtube video image

Marți, 17 septembrie, Marte din Rac face un careu cu axa Nodurilor Lunare Berbec-Balanță. Vom simți un impuls puternic de a reacționa la vechi răni sau conflicte nerezolvate. 

Pe 18 septembrie, vom avea Eclipsa de Lună/Luna Plină în Pești. Eclipsa are parte de un aspect nu tocmai benefic: conjuncția Lunii cu Neptun, care poate aduce haos serios și momente în care vom simți că pierdem controlul.

Tot miercuri, Mercur din Fecioară face o opoziție cu Saturn din Pești. Adică un meci de box între planeta mentalului și cea a limitărilor. Rezultatele? Întârzieri, blocaje, neînțelegeri.

Pe 19 septembrie, avem două aspecte ale Soarelui din Fecioară. Opoziția cu Neptun din Pești nu ne va permite să fim foarte disciplinați.  Pe 21 septembrie, Mercur din Fecioară face un careu cu Jupiter din Gemeni. Spunem multe, dar de fapt nu spunem nimic. Duminică, 22 septembrie, va fi o zi plină. Vom începe cu trigonul dintre Soarele și Pluto, care încheie Sezonul Fecioarei. Vom îmbina utilul cu plăcutul. În al doilea rând, vom avea Echinocțiul de toamnă/Soarele intră în Balanță. Sezonul Balanței este cel al esteticului, al relațiilor, al dorinței de armonie, dar și al negocierilor. Vom fi mai deschiși către ceilalți, vom încerca să căutăm și partea armonioasă a lucrurilor. 

Vezi cum influențează aceste aspecte fiecare zodie în săptămâna care urmează, pe DCNews, DCNewsTV și Astrosens, de la ora 12:00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel