Horoscop 16 - 22 ianuarie 2023. Astrologul Daniela Simulescu, previziunile săptămânii pentru zodii
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 15 ian 2023, 08:08
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul săptămânii pentru fiecare zodie. 

Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul săptămânii 16 - 22 ianuarie de la ora 12:00 pe DCNews.ro și la DCNewsTV.ro. 

 

Săptămâna 16-22 ianuarie beneficiază de trei aspecte importante, după cum arată Astrosens.ro: 

Pe 18 ianuarie, Mercur își reia mersul direct în semnul Capricornului. Să ne reamintim că și-a început retrogradarea pe data de 29 decembrie. De miercuri încolo ne vom putea organiza viața așa cum ne dorim. Nu va trebui să ne mai lovim de probleme din trecut. Gândirea va fi una pragmatică, nu ne vom mai lăsa furați de peisaj și vom putea lua decizii importante. Bineînțeles cu responsabilitate și asumare. Și putem spune că a doua parte a lunii va fi mult mai bună dat fiind faptul că Marte și Mercur sunt directe. 

Conjuncția Soare-Pluto din semnul Capricornului ne direcționează și ea către viitor. Avem puterea de a arde trecutul astfel încât să nu îl mai lăsăm să ne controleze. Ne putem baza pe puterea interioară. 

Pe 20 ianuarie, Soarele trece în semnul Vărsătorului. După seriozitatea Capricornului, trecem la detașarea unui semn de aer. Timp de o lună vom fi sociabili, dornici să cunoaștem alți oameni, optimiști în ceea ce privește planurile de viitor, dar și dispuși să încălcăm puțin normele societății. Vărsătorului nu îi place spiritul de turmă. Vom fi mai deschiși la minte și dornici de varietate. 

Pe 21 ianuarie avem prima Lună Nouă din 2021. În semnul Vărsătorului. Și bineînțeles că nu este un eveniment simplu. Spun asta pentru că Luna va fi în opoziție cu Lilith(conjuncție cu Priap) și în sextil cu Jupiter din Berbec. Ar putea fi un moment bun pentru a ne face planuri sau pentru noi începuturi. Dar trebuie să avem grijă la motivația din spatele acestora. Pentru că dacă vom fugi de ceva ce nu știm să gestionăm, ne vom fura căciula singuri. Deci va trebui să găsim soluțiile pentru a ne vindeca unele traume mai întâi. 

Pe 22 ianuarie, Mercur din Capricorn face un trigon cu Nodul Nord din Taur. Un aspect bun pentru a ne gândi încotro vrem să o apucăm, mai ales că Mercur nu mai este retrograd. Dar atenție, că amândouă planetele sunt în semne de pământ, deci nu este vorba de idealuri, ci de chestiuni cât mai pragmatice cu putință. 

Vezi cuvintele cheie ale săptămânii pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?