Horoscop 15 octombrie 2021. Daniela Simulescu vine cu principalele previziuni pentru zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Astrologul DC NEWS Daniela Simulescu vine cu noi previziuni pentru toate zodiile. 

Emisiunea va fi transmisă la ora 9:00, pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale celor două site-uri. 

Rămâneţi alături de noi. 

Horoscopul pe scurt 

Horoscop. Vineri. 15 octombrie, avem un trigon între Soare și Jupiter.

Trigonul Soare-Jupiter este unul de tip armonios și ne poate da încredere. În vremurile actuale, oamenii chiar au nevoie de optimism.

Berbec

Poți avea încredere în oamenii din jurul tău. O parte dintre ei chiar va fi implicată în realizarea planurilor tale pentru viitorul apropiat.

Taur

Gesturile și cuvintele colegilor îți pot da un imbold. Chiar ai nevoie să fii mai încrezător în ceea ce se întâmplă la serviciu.

Gemeni

Poate fi o zi nemaipomenită pentru a petrece mai mult timp în preajma copiilor. Fie ai tăi, fie ai apropiaților. De asemenea, poți explora noi pasiuni.

Rac

Astrele te fac să ai încredere în familie, în oamenii cei mai apropiați. Astăzi ai nevoie de un refugiu emoțional la care să te întorci de fiecare dată când îți este greu.

Leu

Soarele este guvernatorul tău. Deci trigonul cu Jupiter îți priește. Discuțiile pe care le vei purta astăzi cu partenerul vor suda și mai mult relația.

Fecioară

Astrele îți recomandă să îți cumperi ceva util, ceva care să îți ușureze treburile gospodărești. În plus, este nevoie să și spui cât muncești, nu doar să o faci.

Balanță

Ar fi bine să îți păstrezi câteva minute pentru a te gândi de ce ești recunoscător vieții. Îndiferent de ce se întâmplă astăzi. Cu siguranță vei găsi câteva motive.

Scorpion

Este o zi nemaipomenită de a sta mai mult acasă, în compania celor mai apropiați oameni. De aceea, este nevoie de prioritizare serioasă în proiectele de la serviciu.

Săgetător

Interacțiunile cu prietenii, online sau offline, îți vor readuce zâmbetul pe buze. Dacă vei sta în bula ta, vei fi trist pe toată durata zilei.

Capricorn

Nu strică din când în când să te lauzi. Trigonul dintre Soare și Jupiter activează valoarea personală și imaginea pe care o ai din punct de vedere profesional.

Vărsător

Trebuie să ai încredere în obiectivele tale mărețe. Dacă îți vei respecta principiile și valorile, cu siguranță acestea vor fi câștigătoare.

Pești

Poate fi una dintre acele zile în care nu vei mai avea frici așa puternice, nesiguranță sau clipe de vulnerabilitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel