Horoscop 15 martie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să stea în banca ei, astăzi. Mintea îţi merge prost
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Людмила Шалимова)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Людмила Шалимова)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

"Pe 15 martie avem un careu între Marte din Gemeni și Neptun din Pești, care poate crea multe fumigene. Marte se află în Gemeni din 20 august, a și retrogradat în acest semn în perioada 30 octombrie-18 ianuarie, deci am tot avut parte de acest aspect. Riscul de înșelăciune va fi destul de crescut, atât pe plan personal, cât și individual. Deci nu vă lăsați păcăliți! Proverbul “Nu da vrabia din mână pentru cioara de pe gard” va fi mai prezent în viețile noastre ca nicicând. Ne va fi greu să ne dăm seama ce este adevărat și ce nu. Speculațiile vor fi la tot pasul", anunţă Daniela Simulescu.

BERBEC

Mintea îţi merge prost, astăzi, aşa că mai bine i-ai asculta pe cei din jurul tău şi vezi ce simţi. Nici intuiţia nu e cea mai bună. Stai în banca ta.

TAUR

Cheltuieli aiurea şi pentru tine, şi pentru alţii. Aţi face bine, totuşi, să nu cheltuiţi banii altora, astăzi.

GEMENI

Când crezi că ai pus punctul pe un i, apare un alt i şi trebuie să pui punctul şi acolo. Toate situaţiile acestea care apar sunt cumva legate. Dacă pe una nu ai rezolvat-o cum trebuie, nici celelalte nu vor funcţiona. Aşteaptă să decidă alţii pentru tine, pentru că tu nu vezi obiect nimic, astăzi, şi nici nu faci nimic serios.

RAC

Rugăciune, meditaţie, introspecţie. Trebuie să ai şi un plan spiritual bine dezvoltat ca să treci peste zile ca aceasta.

LEU

Există o diferenţă mare între a fi prieten şi prietenos şi tu ai încurcat nişte borcane. Pe unii i-ai considerat mai prieteni pentru că au fost mai prietenoşi cu tine. Trebuie să ai mai multă claritate.

FECIOARĂ 

Ai grijă la şefi, la deciziile care se iau pe plan profesional. Să nu consideri că sunt provocate de tine. Nu eşti tu ăla mare şi tare şi astăzi puţină smerenie nu ar strica.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel