Data publicării:

HOROSCOP 15 martie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Aveți nevoie să stați cu familia

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Vidal Balielo Jr.)
Sursă foto: Pexels (Vidal Balielo Jr.)
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Nu cred că v-am atras atenția în ultimul timp asupra discuțiilor de la locul de muncă. Cine, ce și cu cine a făcut, bârfe și telefonul fără fir. Nu vă ajută cu nimic, ba mai mult, dacă se află că sunteți implicați acolo, o să vă aducă foarte multe daune. Evitați zilele acestea, nici voi să nu porniți, nici să nu participați și nici să credeți tot ce auziți, că s-ar putea să găsiți niște confuzii ale celor din jurul vostru și voi veți avea de pierdut, nu ei. 

Horoscop SCORPION

Veți lua niște decizii poate mai dure sau mai exigente, sau îi veți face pe cei din jurul vostru să pară proști, nimicuri sau inferiori. Vă duceți așa cu un tupeu, mai ales la locul de muncă, că nu vă mai pasă, mai ales că nu o să mai stați să vă gândiți că a avut o noapte proastă, o zi proastă, că i-a murit cineva. Efectiv, astăzi călcați tot în jur, aveți nevoia să ieșiți în față, dar în mod conștient, știind că pot urma apoi vorbe în urma voastră. Dacă nu vă pasă, mergeți tot înainte, dar astrele vă roagă să fiți puțin mai miloși. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Vorbim azi de nevoia de a petrece mai mult timp cu familia, cu părinții, cu mama sau tata, cu bunicii. Sau vorbim de ideea că aveți persoane apropiate, oameni pe care îi știți, care trec poate prin situații grele și aveți nevoia să vă conectați, să știți că sunt bine, să îi sunați, să le scrieți sau să îi ajutați. Este o perioadă foarte bună să faceți gesturi din acestea de omenie. 

Horoscop CAPRICORN

Comunicați, verbalizați, dar vă este foarte greu să vă concentrați. Încercați să evitați și astăzi și mâine tot ce înseamnă concentrare, mai era vorba că analizezi până paralizezi. Nu stați să vă concentrați, lăsați-vă duși și faceți de toate. Pe urmă, după câteva zile, o să puteți și să vă concentrați, dar momentan vorbim de nevoia de a prinde din zbor ce se întâmplă. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Ne apropiem de acea lună plină care activează axa 2-8, ceea ce înseamnă că sunt cheltuieli și pentru voi și pentru ceilalți și sunt cheltuiești pentru care o să îi urâți pe ceilalți sau o să vă victimizați ori o să vă ofticați, dar sunt toate în capul vostru. Ceilalți nu au stat să fie atenți, dacă voi v-ați oferit să plătiți, ei vă lasă să plătiți

Horoscop PEȘTI

Aveți pe de o parte nevoia de a renunța, de a pierde, de a zice pa, dar pe de altă parte trageți cu dinții și de ce nu vă priește. Sunteți într-un punct în care îi împăcați și pe unii și pe alții, dar voi unde sunteți? Nu sunteți, nu-i așa? Totul trebuie să pornească de la voi. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel