Horoscop 15 martie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Simulescu, avertisment pentru o zodie: Vă dă viețile peste cap
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 15 martie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Simulescu, avertisment pentru o zodie: Vă dă viețile peste cap / Foto: Pixabay, de Rudy and Peter Skitterians
Horoscop 15 martie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Simulescu, avertisment pentru o zodie: Vă dă viețile peste cap / Foto: Pixabay, de Rudy and Peter Skitterians
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Venus se apropie de un careu cu Pluto mâine, dar îl simți încă de astăzi pentru că na, careul ăsta Marte-Neptun nu cred că te zăpăcește atât de mult pe tine, cât mai degrabă pe partenerul tău și pentru că iată avem și Venus în Casa a 7-a mâine în careu cu Pluto, ceva pe plan relațional apare așa pe neașteptate și vă dă viețile peste cap.

SCORPION

Marte, guvernatorul vostru este în Casa a 8-a de anul trecut din august. A fost retrograd, toate chestiunile legate de finanțe împărțite, legate de intimitate, legate de secrete, legate de atașamentele toxice, toate astea parcă vă lovesc astăzi în față și vă trec tot felul de gânduri, de amintiri de idei. Sunteți suspicioși, de paroxism astăzi vă învăluie să știți, trebuie să aveți grijă, aveți grijă că dacă e ceva ce nu vă convine vouă nu înseamnă că și ceilalți trebuie să sufere, să treacă prin aceleași lucruri.

SĂGETĂTOR

Să nu uităm că Marte este în Casa a 7-a și din august anul trecut probabil că au fost tensiuni, neînțelegeri și destul de multe dispute cu partenerul. Da, vor mai fi câteva zile, dar astăzi este important știți că cearta apare dintr-un pretext. Dacă sunteți acuzat, de fapt în spate se ascunde altceva. Depinde de maturitatea voastră să acceptați ce se ascunde cu adevărat.

CAPRICORN

Careul dintre Marte și Neptun este clar că trebuie să vă facă mult mai atenți la relațiile pe care le aveți cu colegii, la dinamica de la birou, din sala de unde lucrați, din locul unde lucrați, adică încercați să nu aplecați urechea la bârfe, încercați să nu vă implicați în bârfe, încercați să nu vă victimizați, încercați să nu căutați scuze nici pentru unii, nici pentru alții și stați în banca voastră. Cel mai bine astăzi este să stați în banca voastră.

VĂRSĂTOR

Careul dintre Marte și Neptun nu cred că este atât de dăunător pentru voi. Marte este în Casa a 5-a, poate doar dacă aveți copii vă cam păcălesc copiii, să zic așa, dar altfel este un aspect care vă poate ajuta din punct de vedere creativ deoarece găsiți soluții alternative, idei năstrușnice la care alții nu s-ar gândi. Nu sunt neapărat de aplicat, dar măcar dați de gândit celor din jur.

PEȘTI

Marte este în Casa a 4-a, careu cu Neptun în semnul vostru, aveți în semnul vostru și conjuncția Mercur-Soare mâine, deci, dragii mei, nu știți încotro să o luați astăzi. Parcă ați vrea un alt loc de muncă, parcă ați vrea un alt loc de casă, parcă ați vrea să plecați din țară, parcă ați vrea să vă întoarceți în țară, sunteți așa un titirez astăzi, doar că nu știți încotro să duceți titirezul respectiv. Odihnă și liniște, că aveți nevoie.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel