Horoscop 15 iulie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Conjuncția Marte - Uranus în Taur face ravagii. "Mare grijă la bani! îi poți pierde pe toți"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a spus care sunt cele mai importante previziuni ale zilei de 15 iulie 2024 pentru zodii.

A venit o nouă săptămână, una care începe spectaculos, scandalos, surprinzător, cel puțin din punct de vedere al teoriei astrologice. Vorbim de o conjuncție Marte - Uranus în semnul Taurului. Astăzi se perfectează, adică se întâmplă la grad perfect. Acesta aspect a mai avut loc acum aproximativ 2 ani, pe 1 august 2022, doar că atunci aveam și Nodul Nord implicat. În teorie, aspectul ăsta face multe ravagii, în practică, nu e la toată lumea la fel. Astrologul Daniela Simulescu ne recomandă în această perioadă să avem grijă la buzunare și la conturi. Asta pentru că dacă ne aruncăm să investim fără cap s-ar putea să ne trezim că pierdem toți banii.

BERBEC

Sunt două părți în tine săptămâna aceasta și s-ar putea să le resimți de astăzi. O parte vrea să lenevească cât e ziua de lungă, iar cealaltă parte vrea să fie activată, să se implice într-o luptă, într-o competiție.

TAUR

Conjuncția se petrece exact în semnul tău. Nu înseamnă neapărat că se întâmplă ceva spectaculos sau special astăzi, ci mai degrabă că ai așa o stare interioară, o dorință de a merge până la capăt dintr-un anumit punct de vedere, de a lupta, de a te zbate, s-ar putea să vrei să fii și mai furios, adică să o faci conștient, adică gata, de acum în colo mă înfurii și să vedeți ce vă fac eu vouă.

GEMENI

Marte se apropie de intrarea în semnul tău, îl simți așa în ceafă să spunem. El este în Clasa a 12-a, acolo unde se întâlnește cu Uranus. Ai face bine zilele acestea să stai departe de tot ce consideri tu că îți este dușman și să stai departe de a-ți face și alți inamici în jurul tău.

RAC

Zilele următoare ne vom confrunta cu a doua Lună Plină în Casa a 7-a, cumva tot ce înseamnă dinamică relațională, pe plan amoros, pe plan profesional se va schimba. Și nu degeaba conjuncția asta Marte - Uranus se petrece în Casa a 11-a. Este pentru că tu va trebui să renunți la anumite planuri și să alegi oamenii care să meargă cu tine spre împlinirea lor.

LEU

Conjuncția Marte - Uranus în Casa 10-a în Casa carierei. Ei bine, sunt lucruri care nu îți convin, dar asta nu înseamnă că nu se vor întâmpla sau nu te vei implica în ele. Doar pe moment simți tu că dacă nu se fac lucrurile într-un fel sau în felul în care tu consideri că e bine, nu vor fi câștigătoare. S-ar putea să te mai și înșeli din când în când.

FECIOARĂ

Trebuie să ții cont de faptul că Mercur se apropie de un careu cu Uranus și toată săptămâna aceasta vei oscila între a fi astăzi fericit, mâine trist, în altă zi super motivat, apoi resemnat. Îți va fi foarte greu să îți găsești un echilibru.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel