Horoscop 15 februarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care are nevoie să fie salvată. Trebuie să-ți schimbi viața!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 15 februarie, Venus face o conjuncție cu Neptun în semnul Peștilor. Această alăturare poate crea idealuri exagerate în domeniul iubirii. Vom fi predispuși să ne îndrăgostim de o nălucă, un vis sau de o iluzie. Da, este unul dintre cele mai spirituale aspecte, dar și unul dintre cele mai înșelătoare. Căutăm o legătură spirituală, iubirea necondiționată, dar și postura de martir. Un asemenea aspect este nemaipomenit pentru compasiune, generozitate, creativitate, dar poate crea adevărate decepții amoroase.

Putem spune că luna iubirii nu beneficiază doar de gesturi plăcute din partea lui Cupidon, scrie astrosens.ro. La o zi după sărbătoarea Sfântului Valentin, avem un aspect astrologic mai potrivit pentru a scrie romane de dragoste, decât pentru a o trăi! Totodată, nativii cei mai afectați vor fi cei cu marcaj mutabil în astrograma natală: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Pe 15 februarie nu este bine să credem în promisiuni legate de viitorul amoros. Cuvintele vor fi mari, frumoase și pline de speranță. S-ar putea să auzim exact ceea ce vrem să auzim sau să ni se spună exact ceea ce se știe că am dori să auzim, însă nu va fi real, ci mai degrabă va aduce mai multă confuzie. 

BERBEC

Tu chiar te vei pune în postura de victimă, astăzi, şi s-ar putea să vrei să îi salvezi pe alţii, când, de fapt, tu trebuie să fii cel salvat. Poate să fie şi pe plan profesional şi pe plan personal.

TAUR

Este o zi importantă pentru tine. Să nu încerci să salvezi prietenii în mod forţat şi să nu îi laşi nici pe ei să încerce să se bage în viaţa ta cu bocancii, doar pentru că vor ei să fie salvatori. Astăzi, nu este bine să fii nici salvator, nici martir.

GEMENI

Pe  moment, s-ar putea să ai impresia că l-ai apucat pe Dumnezeu de picior, pentru că poate un şef se poartă frumos cu tine, îţi dă impresia că urmează zile bune pentru tine și tu, în baza acelei impresii, s-ar putea să reacționezi puţin greşit faţă de colegi sau faţă de planurile tale profesionale de viitor. Nu te grăbi!

RAC

Învaţă ceva diferit! Citeşte, studiază, vorbeşte cu oameni mai deştepţi decât tine, filozofează puţin şi o poţi face chiar despre dragoste, viaţă, relaţii.

LEU

Ai face bine să nu dai bani cu împrumut, astăzi, şi nici să ceri bani cu împrumut, ci să amâni situaţia. Nu te arunca să iei un credit, nu te arunca la o refinanţare. Mai stai puţin.

FECIOARĂ 

Cei care sunt într-o relaţie, astăzi poate vor avea o zi mai bună. Cei care încep să iasă cu cineva ar trebui să îşi dea timp să cunoască persoana respectivă. Dacă vă apucă nişte fluturaşi şi aveţi impresia că reprezintă dragostea, s-ar putea să nu fie aşa.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

- Image by jcomp on Freepik

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel