Data actualizării:
Data publicării:

HOROSCOP 15 februarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. ZODIA care trebuie să impună LIMITE: Te lovești de rezultatul faptelor tale

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto pixabay Vision Pics
foto pixabay Vision Pics
Vezi ce ți-au pregătit astrele astăzi, sub aspectul Venus-Marte în Capricorn și deja cu influența Lunii Pline în Leu. 

Influența conjuncției Venus Marte în Capricorn își pune amprenta pe luna februarie, dar mai ales pe intervalul 14-24 februarie, iar mâine, 16 februarie, vom avea o Lună Plină în Leu, care deja are influență asupra zodiilor, prin aspecte cu Uranus și cu Saturn. 

Citește și: EXCLUSIV  Venus- Marte în Capricorn aduce VINDECARE pentru cupluri și SIGURANȚĂ pentru cei singuri. ”Vorbește despre încredere și despre timp” VIDEO

EXCLUSIV  Horoscop 15 februarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care simte că înnebunește, astăzi. Te vei lovi de tot felul de situații!

HOROSCOP 15 februarie Balanță 

Luna Plină se va petrece pe casa a 11-a. Astăzi... mâine, îți vei da seama despre rezultatele unor proiecte profesionale. Acum nu-ți dai seama la ce te-a ajutat o criză, o campanie, o schimbare. Dacă nu ești mulțumit, poate ar fi cazul să te gândești la o schimbare, mai ales în viitor. 

HOROSCOP 15 februarie Scorpion

Vorbim despre zona profesională. E important, Luna Plină va fi în careu cu nodurile. E locul tău? Ești unde trebuie sau nu? Dacă nu se pune problema în acest sens, cine trage de tine, cine te forțează să facă lucruri și de ce nu vrei să faci lucrurile respective? Pentru că nu vrei, pentru că nu crezi în propunerea respectivă sau pentru că simți tu nevoia să combați, să arăți cine are mușchii mai tari? Trebuie să-ți dai singur răspunsul. 

HOROSCOP 15 februarie Săgetător

Vorbim foarte mult despre a fi mai atent la discursul celorlalți și de a verifica. Primești un mail, un mesaj, apoi sună, caută, întreabă, fii curios, verifică! 

HOROSCOP 15 februarie Capricorn

Luna Plină și toate aspectele zilei va vorbi despre puterea pe care tu le-o acorzi celorlalți, nu neapărat financiară, ci despre cât timp le dai, cât timp îi lași să intre peste tine sau, undeva, poate e vorba despre o temere de-a ta, pe care ți-e frică s-o expui și, din cauza asta, îi lași să vină peste tine și nu setezi niște limite. Dacă oamenii vin peste tine și nu-ți respectă timpul, e clar că undeva i-ai lăsat și acum te lovești de rezultatele faptelor tale, poate schimbi ceva. 

HOROSCOP 15 februarie Vărsător

Mercur e în semnul vostru, vă ajută să căutați, să vă dați seama și de alte aspecte din viața voastră. Luna Plină din casa a șaptea pentru mulți va veni cu revelații pe zona relațională, atât relații amoroase, precum și cele profesionale. De asemenea, Luna Plină e ca o oglindire a propriei persoane, stările pe care le aveți astăzi sunt pentru că nu ați avut grijă de voi, ați tras doar de ceilalți, iar voi ați fost în aer. 

HOROSCOP 15 februarie Pești

Aici e aici! Mercur s-a dus în casa a douăsprezecea, unde sunt Soarele și Saturn. Dacă așteptați un răspuns și el nu vine, nu trebuie să vină acum, va veni undeva de săptămâna viitoare, veți ști mai clar lucrurile, acum trebuie să stați la pândă. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel