Horoscop 15 februarie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Avertisment pentru o zodie: Mâine te vei uita în buzunare și vei regreta enorm ce ai făcut azi
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 15 februarie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Avertisment pentru o zodie: Mâine te vei uita în buzunare și vei regreta enorm ce ai făcut azi / Foto: Pixabay, de Tumisu
Horoscop 15 februarie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Avertisment pentru o zodie: Mâine te vei uita în buzunare și vei regreta enorm ce ai făcut azi / Foto: Pixabay, de Tumisu
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

În loc să te ocupi de viața personală a colegilor sau a oamenilor apropiați de tine, mai bine fă-ți curățenie pe birou, fă-ți curățenie acasă, ocupă-te de ceea ce mănânci, ocupă-te de treburile gospodărești, de chestiunile administrative. Înfrumusețează totul în jurul tău și te vei simți mult mai bine.

SCORPION

Este o zi foarte bună pentru flirt, fie că ești într-o relație, fie că nu ești într-o relație. Poți să îți recucerești partenerul, că na, din când în când este nevoie. Și dacă ești singur și cauți flirtul este bun, poveștile sunt bune, dar graba. Graba nu este recomandată în zona amoroasă. Cei care au copii, aș petrece mai mult timp cu ei și aș observa mai degrabă gesturile lor, nu ceea ce spun.

SĂGETĂTOR

Familia te provoacă, te enervează, îți provoacă multă confuzie, dar, culmea, tot familia te iartă, tot familia te înțelege și tot familia te ajută. De asemenea, și tu poți face asta cu anumiți membri ai familiei. 

CAPRICORN 

Doamne, ai putea să scrii poezii astăzi. Ce e în capul tău și ce scenarii îți trec prin minte, dacă ai putea să le pui pe hârtie sau ai putea să te înregistrezi, sau ai putea să creezi ceva cu ideile respective, ceva făcut de mână, să croșetezi, să pictezi, ar fi de vis. Această conjuncție Venus-Neptun este minunată. Este mai puțin minunată atunci când pleci la drum pentru că s-ar putea să uiți niște acte, să fie puțin haos în jur.

VĂRSĂTOR

Eu ți-aș recomanda multe și mărunte ție, cu conjuncția Venus-Neptun în Casa a 2-a, mizez un pic și pe faptul că mâine este o conjuncție Soare-Saturn în semnul tău, dar nu atât de mult. Ți-aș recomanda să nu prea cheltuiești, să îți analizezi mai bine bugetul, să nu te arunci la prima ofertă. dar îți va fi foarte greu pentru că Neptun este un păcălici și este un bufon care îți ia ochii și cu siguranță mâine te vei uita în buzunarele și în contul tău, și vei regreta enorm ce ai făcut astăzi.

PEȘTI

Îți spuneam ieri că este cazul sp schimbi ceva la înfățișarea ta. Poți să faci asta astăzi. Nu neapărat astăzi, dar poți suna la salon să te programezi, puteți să vă faceți unghiile, să vă luați alte tipuri de haine. Astăzi alterați cu stilurile. Dimineață vă puteți îmbrăca într-un fel, iar seara în altfel. Este important să mai schimbați câte ceva la voi din când în când. În stresul în care trăim, noi uităm de propria persoană și ne îmbrăcăm automat, așa ca niște roboței. Știți ce trebuie să faceți voi zilele acestea? Să vă iubiți pe voi înșivă și să vă îndrăgostiți de propria persoană. Să fiți puțini narcisiști, cu alte cuvinte.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel