Horoscop 15 aprilie. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Schimbări pentru o zodie, după un an greu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

O să credeți că vi se cuvine totul, că totul trebuie să se întâmple aşa cum vreţi. Trebuie să faceţi ceva, nu doar să aşteptaţi.

TAUR

Aici, tendinţa nu este de a crede că vi se cuvine totul. O să vă uitaţi la partener ca şi cum el este responsabil. Pasaţi toată responsabilitatea. Câteodată este bine bine, dar nu întotdeauna.

GEMENI

Vă priesc aspectele de acum. Aveţi capacitatea de a sta în spate, să observaţi ce se întâmplă, dar aveţi şi capacitatea să vă implicaţi activ. Veţi reuşi să vă adaptaţi în funcţie de situaţie.

RAC

Pe plan profesional vă merge foarte bine. La fel şi pe plan social. Tendinţa aceea de a fi mama răniţilor ar trebui să vă aducă şi ceva. Poate mai aveţi de făcut lucruri şi pentru voi. Nu îi mai ajutaţi chiar pe toţi. 

LEU

Profesional, trebuie să fiţi ca peştele în apă. Dacă aveţi de susţinut o prezentare, de vândut ceva, fiţi mai curajoşi. Astăzi, veţi cere sfatul partenerului. 

FECIOARĂ

La serviciu, dacă trageţi de mult timp de ceva care se întâmplă prea încet, vedeţi ce puteți folosi de aici. Tot ceea ce s-a întâmplat din punct de vedere profesional, de la începutul anului, puteţi vedea acum ce se poate schimba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel